Noticias del C.V.Soller

3 febrero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
C.V. SOLLERSÉNIOR M. B : DERROTA DEL REST. CA’N QUIROS SÓLLER A MUROPosted: 01 Feb 2015 11:34 PM PST

CV MURO 3-0 REST. CA’N QUIRÓS SÓLLER (25-23/25-22/25-18)
Pels sollerics jugaren : Albert, Pep C., DamiĂ , Pep T., Guiem i Gerard.
Partit d’altas i baixos dels nostres a Muro, davant un equip de nivell similar al nostre perĂČ que en els moments claus demostrĂ  mĂ©s ofici. Els dos primers sets varen ser igualats, tot i que en el primer, els locals comandaren el marcador fins que al final de set els sollerics aconseguiren escurçar diferĂšncies i per molt poc no forçaren un final de set amb opcions de victĂČria. S’arribĂ  un parell de punts tard tot i la millora progressiva del joc.
En el segon es canviaren els papers i els del Rest. Ca’n QuirĂłs comandaren tot el parcial amb diferĂšncies importants. Es jugĂ  a bon nivell, amb una bona recepciĂł i defensa que permetia atacar amb avantatge i puntuar amb certa contundĂšncia. PerĂČ no es va saber mantenir la calma en els moments finals i els de Muro amb una bona feina defensiva igualaren el marcador a temps per arribar a un final ajustat en que saberen definir millor.
I amb el 2-0 els nostres baixaren el rendiment i en el tercer ja no es trobà la manera de donar fluidesa al joc i no es pogué lluitar pel parcial. Així doncs, derrota final tot i haver mostrat bons moments de joc.
La propera setmana els nostres juguen davant el Pollença, a les 19:00 h a Son Angelats. Molta sort!!..

INFANTIL F. B : EL CONST. TUENT SÓLLER CAU JUGANT AL SEU MILLOR NIVELLPosted: 01 Feb 2015 11:22 PM PST

El construccions Tuent SĂłller jugĂ  front del Montesion C, perdent 3 sets a 1 ,fent el millor joc de tota la temporada, lluitant i posant-li molt difĂ­cil al rival tot i que la feina no es veiĂ©s recompensada amb un bon resultat. Es sortĂ­ amb moltes ganes i força i es guanyĂ  el primer set. En el segon set, els nervis tornaren a fer acte de presĂšncia i aixĂČ passĂ  factura. En el tercer es recuperĂ  el bon joc perĂČ el rival jugĂ  bĂ© amb un bon atac i no es poguĂ© guanyar. I el quart parcial fou molt intens i emocionant, amb jugades molt llargues i elaborades, perdent finalment per un ajustadissim 27-25.

Un gran partit per part dels dos equips que oferiren un gran espectacle. La propera setmana tornem a jugar de visitants aquest pic contra l’Esporles, on haurem de tornar esforçar-mos i posar-ho difĂ­cil. Pel Construccions Tuent SĂłller jugaren Eva Gelabert, Aina Zamrik, Carla Corbett, Ana Maria Hernandez, Laura Manrique, Meisy Smith, Aina CeliĂ , Ines Tugores, Marta Girona, Laia Vicens, Silvia Pomares.
GrĂ cies a totes per la seva ilusiĂł i feina.