Noticies CVS

28 enero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

c.v. sollerJUVENIL F. A : BON PARTIT DEL CVS BAR BINI SÓLLER DAVANT UN MANACOR PERILLÓS

Posted: 27 Jan 2015 04:52 AM PST

CVS BAR BINI SÓLLER 3-0 CVMANACOR

Per part del CVS Bar Bini SĂłller jugaren: Jenny, Aina, Maite, Neus, Adela, Miquela, Antonia, Irene, Rosa, Laura i la cadet Marga.

CĂČmoda victĂČria de l’equip local front el CV Manacor amb parcials de 25-22/25-20/25-17 on llevat del començament del segon set, no es va perdre la concenracio i la bona actitut de tot l’equip.

En el primer set es començà a l’espera del que faria l’equip contrari degut a que l’equip visitant es jugava molt mes que els 2 punts. Tot i tenir la classificaciĂł gairebĂ© assegurada per la segĂŒent fase del campionat, les nostres no donaren opciĂł a les visitants i es posaren a fer un gran joc en defensa i recepciĂł que deixĂ  sense opcions a l’equip visitant que es desesperĂ .
Casi al final del set Jenny Manrique es lesionĂ  i aixĂČ provocĂ  una petita desconcentraciĂł que es solucionĂ  rapidament. DestacĂ  que la cadet Marga Bauza va jugar a molt bon nivell.
El segon set es començà un poc desconcentrades i aviat el Manacor s’avançà al marcador, degut a males recepcions per part de les nostres, pero tot i aixĂČ les nostres aconseguiren donar la volta al marcador i aconseguiren anotar-s’el.
El tercer set fou el mes clar, en cap moment es va voure perillar el parcial, degut al bon joc de les nostres.
Proper partit al Col‱legi Sant Josep Obrer, el dissabte a les 15:45 h, esperant una nova victĂČria de les nostres.