EL MANACOR INFANTIL ACABA LA PRIMERA VOLTA IMBATUT

27 enero 2015 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

cide_mancor_infanitlPartit de la darrera jornada de la 1a volta disputat diumenge a les 12:00 al camp del Cide, 2n classificat a tres punts del Manacor que va  3r.

Al primer minut Mate rebutjava una pilota, l’extrem de Cide posava la planxa i el rebot anava a parar als peus de l’extrem contrari dins l’Ă rea que creava un espai i treia un tir que per poc no aturava en Gaspar, pĂČster i gol. Gerro d’aigua freda per el Manacor, que rĂ pidament reaccionava i començava a dominar dins camp contrari donant sensaciĂł de perill.

Al minut 19 bona internada d’en Sbert que posava un bon centre al cap den Sergio al segon pal, que posava 1-1 al marcador. El Manacor seguia dominat perĂČ el Cide aprofitava molt bĂ© les robades de pilota per muntar contres rĂ pides on tambĂ© creaven perill. Una pilota centrada dins l’Ă rea del Cide que un jugador va a controlar amb el peu, se li eleva i li pega clarament a la mĂ . Tota l’aficiĂł del Manacor reclamĂ  penal perĂČ l’Ă rbitre considera que no era voluntĂ ria. DesprĂ©s d’aquesta jugada, una altra pilota llarga que en Frau guanyava la posiciĂł, perĂČ la pilota acaba als peus del davanter que posava el 2-1 al Marcador.

La tĂČnica del partit seguia igual, el Manacor intentava atacar i el Cide robava i contraataca, aixĂ­ s’arribava el descans.

Entrava Manera, sortia Toni i al min 45 Sortia Frau i entrava Meca que sens dubte donava vida al Manacor. Baldament no haver disposat de minuts des de la jornada 6 per lesiĂł, als 5 minuts enganxava  una pilota a la frontal i posava el 2-2 al marcador. Fran tirava una falta que el porter no aconseguia blocar i apunt una altra vegada Meca d’enganxar el rebot. El Cide treia un cĂłrner i Mate salvava de cap damunt la lĂ­nia, el rebot era rematat per un jugador del Cide al travesser. Sbert se n’anava per banda dreta i quan pareixia que es plantava tot sol davant el porter, el central anava a la cobertura i tallava per molt poc.

La darrera ocasiĂł va ser una pilota centrada dins l’Ă rea que Meca rematava molt a prop de l’escaire. L’Ă rbitre pitava fora de joc i al final 2-2 al marcador.

El Manacor no aconseguia guanyar perĂČ treia coses positives, segueix depenent d’ell per fer segon i es l’Ășnic equip que encara no coneix la derrota. El Manacor espera corregir els errors de la primera volta, ha de fer una passa endavant i aquesta segona volta no fallar amb els equips de baix com ha fet aquesta primera.  Quatre punts que no havia de perdre que el condemnen a la 3a posiciĂł. L’equip ha d’intentar treure avantatge del calendari, en principi , un poc mĂ©s assequible que el del Cide perquĂš dels set primers classificats, sis han de passar per na Capallera i  nomĂ©s sortirĂ  a fora davant el lĂ­der Penya. En canvi el Cide nomĂ©s ha visitat el Ferriolense entre els set primers.