Palmanyola 2 – Athletic Club de Montuïri 0‏

26 enero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

DSC_0408Eren les 16h quan començava el primer partit de la segona volta per les terres de Pamanyola.
La primera part va ser igualada pels dos equips, els atlètics varen crear algunes ocassions a la porteria local sense èxit. Els de Palmanyola al final del primer temps quasi estrenaren el marcador, però Rechach va salvar en vàries ocasions que la pilota entràs dins de la porteria visitant.

Poc després de començar la segona part Trigo (52′) marcava l’1-0 amb una jugada de contraatac. Just abans Salas havia salvat un u contra u de un possible gol local.
Seguidament els montuïrers gaudiren de moltes ocasions de gol però era un partit en què la pilota no volia entrar.
Al min. 69 Cerdà Cifre es lesionava després d’una trepitjada i havia de ser substituït.
A les acaballes del partit Moustapha marcava el definitiu 2-0.
El camp de terra i el vent no ajudà als montuïrers.
Alineació: Salas, Candela, Bergas, Cerdà Cifre, Rechach, Ortiz, Mesquida, Andreu, Ginard, Mayol, Mas.
Suplents:  Miralles Martirell, Nicolau, Aloy, Ramis, Mateu.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Llorenç Miralles.
Targetes: Rechach 70′, Nicolau 77, Munar 87, Mayol 90.
Àrbitre:  Romera Oliver.
Canvis: Mateu per Mesquida 50′, Nicolau per Andreu 57′, Aloy per Bergas 65, Ramis per Cerdà Cifre 69′.

El vinent partit serà a Montuïri després de 3 setmanes, Athletic Club de Montuïri – Sant Jordi «B» a les 16h.