Noticies C.V.Soller

20 enero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

C.V. SOLLERSÉNIOR FEMENÍ : CLARA VICTÒRIA DEL CVS SÓLLER TOURS

 

SÉNIOR FEMENÍ : CLARA VICTÒRIA DEL CVS SÓLLER TOURS

Posted: 18 Jan 2015 11:55 PM PST

CVS SÓLLER TOURS 3-0 SON FERRER amb parcials 25-16/25-12/25-9

El nostre equip del CVS SĂłller Tours va aconseguir una clara victĂČria per 3-0 que li permet seguir encapçalant la classificaciĂł de Primera Balear en un partit que va tenir poca complicaciĂł per les nostres.

En un bon ambient al pavellĂł de Son Angelats les nostres esperaven aquest partit per saber com es trobarien desprĂ©s de la derrota de la setmana passada i la veritat que el nostre conjunt va començar un poc insegur i sense ritme perĂČ a mitjan primer set es començaren a trobar amb el seu joc i varen demostrar que eren mes equip que les voluntarioses jugadores visitants.

El segon i tercer set no varen tenir molta histĂČria ja que varen ser de domini clar de les nostres que es varen mostrar molt superiors a l’equip de Son Ferrer. Cal destacar que l’equip local va tenir la baixa de darrera hora d’AntĂČnia Tovar que va ser ben suplida per la jugadora cadet Margalida Bauza.
Les nostres tornaran a jugar el proper dissabte 24 de gener a Eivissa per jugar amb el Cor Pitius.

INFANTIL F. A : GRAN VICTÒRIA DEL CVS FET A SÓLLER A LA PISTA DEL SEGON CLASSIFICAT

Posted: 18 Jan 2015 11:42 PM PST

LA SALLE P.I. 0-3 CVS FET A SÓLLER

Aquest passat divendres les nostres  nines  visitaven la pista de la Salle Pont d’Inca per enfrontar-se a un dels millors equips de la categoria, amb la baixa d’Aina Pons que per malaltia no va poder jugar aquest partit, perĂČ les nostres demostraren ser un equip sĂČlid i aconseguiren una important victĂČria per 0-3 amb parcials 12-25/9-25/9-25.
Pel CVS Fet a SĂłller varen jugar, Carla Bort, Auba Selles, Teresa Mas, Mariona Galindo, Andrea Luis, Luisa De Miranda, Magdalena Pujol, Carla Ferragut, Aina GĂłmez, Marga Sastre, Laura Mayol i Marta Jaume.

Les solleriques jugaren un partit molt complet i seriĂłs davant un conjunt col·legial que no va regalar res a les nostres i que tot i la derrota va demostrar ser un bon conjunt que a final de temporada estarĂ  a d’alt de la classificaciĂł. El partit començar molt igualat amb unes locals amb molta intensitat enmig de la pista i les nostres fent el seu joc anaven posant terra de per mig en el marcador amb bona actitut defensiva i bons atacs per quatre que feien molt de mal a les jugadores locals.
Els tres sets varen ser molt parescuts amb clar avantatge de les nostres demostrant que estan passant per un bon moment de joc i es troben amb confiança desprĂ©s de guanyar la Copa d’Espanya.
El proper divendres ens visitarĂ   un bon conjunt com es l’ArtĂ  a les 18 h al pavellĂł de Son Angelats.

INFANTIL F. B : EL CONST. TUENT SÓLLER DÓNA LA CARA DAVANT EL LÍDER

Posted: 18 Jan 2015 11:25 PM PST

CV VILAFRANCA 3-0 CONST. TUENT SÓLLER (25-15/25-13/25-13)
El Construccions Tuent Sóller perdé en la seva visita a Vilafranca per tres sets a zero. Un partit amb molt bon joc de les solleriques que no pogueren contra la diferÚncia física amb les locals. Un Vilafranca amb un joc molt pràctic tÚcnica i tàcticament.

Cal destacar el joc fet per ses nines del Construccions Tuent Sóller amb molta lluita i un seber estar dins el camp, una feina que no es veu recompensat amb més bon resultats al marcador.
Per part de les solleriques jugaren Marta Riutort, Eva Villa, AinaZamrik, Carla Corbett, Ana Maria Hernandez, Laura Manrique, Aina Celia, LaiaVicens, Carme Canyellas, Ines Tugores i Marta Girona.
La setmana vinent mos visita el Montesion B, tercer classificat, un altre dur contrincant.
M’agradaria destacar la bona progressiĂł de ses jugadores tant individualment com col·lectivament, fent que gaudim molt els dies en que el joc flueix i demostren del que sĂłn capaces. Enhorabona i a seguir entrenant fort.

Comentarios cerrados