Noticies C.V.Soller ; AD Alaró B 1-3 Forn Ca’n Frau Sóller (23-25/11-25/25-19/10-25)

14 enero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

ImageProxyINFANTIL F. C : EL FORN CA’N FRAU SÓLLER TORNA D’ALARÓ AMB UNA GRAN VICTÃ’RIA

Jugaren: Paula Mayol, Claudia Morell, Clara Rivera, Mar Crespí, Margalida, Maria Dalla Torre, Aina Alcover, Laura, Esther Coll, Silvia Mairata, Aina Ensenyat i Malen.
Espectacular partit de les solleriques amb molt bones sensacions després de disputar el seu primer partit d’aquest 2015. El torró i aquestes llargues vacances de Nadal no s’han deixat notar en les nostres solleriques que han entrenat pocs dies però així i tot ho han donat tot dins la pista. Varen començar l’escalfament amb molt de fred, ja que dins el pavelló no hi havia qui hi estàs, però amb moltes ganes, i la motivació que tenien van fer que el fred no pogués amb elles.

El primer set va anar molt igualat, una mica de nervis i tensió però es va superar per un 23-25 a favor. El segon set sortiren a la pista amb ganes de donar-ho tot i així es va acabar el set amb un 11-25 al marcador. En el tercer set varen sortir molt relaxades i amb molt poca concentració i així va quedar reflectit al marcador per un 25-19 en contra i el quart set les jugadores es van créixer, les ganes van tornar aparèixer i es va poder veure clar al resultat final 10-25.
En aquest partit l’entrenadora va posar en marxa el que havien entrenat durant les vacances, tàcticament es va modificar una mica el joc, però així i tot hi havia ordre dins la pista i el resultats varen ser satisfactoris. Cal destacar a la jugadora número 8, una de les més petites de l’equip, ho va donar tot en el darrer set i no va donar per perduda cap pilota.
Dissapte dia 17 al Pavelló de Son Angelats a les 12h, s’enfrontaran  a La Salle PI que de ben segur serà un partit complicat i que s’haurà de lluitar moltíssim per obtenir bons resultats.
Fuente CV.Soller

 

Comentarios cerrados