CM VIA TACCIOLLI 3-1 C.D. Son Oliva F.S.

13 enero 2015 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Sala
logo tacciolliQuinta victĂČria consecutiva del CM VIA TACCIOLLI, la qual serveix per marcar el record de mĂ©s victĂČries consecutives en el club vermellenc. El partit va estar molt disputat des del principi de la primera part perĂČ els locals no desaprofitaren dues arribades per posar-se per davant en el marcador. L’equip dirigit per Charly acabĂ  la primera part amb un 2-0 a favor. En la segona part el marcador no canviaria fins als darrers tres minuts de joc quan els visitants retallaren distancies perĂČ un minut desprĂ©s els vermellencs sentenciaven definitivament el partit.

PLANTILLA: 2 Fede, 3 Xisco, 4 Sebas Ramis, 6 Pedro, 7 José Luis (GOL), 8 Alex, 10 Víctor (GOL), 12 Javi Ruiz, 13 Carlos, 14 Sebas Gayå, 15 David, 16 Peña (GOL).
Quinta victoria consecutiva del CM VIA TACCIOLLI, la cual sirve para marcar el record de mĂĄs victorias consecutivas en el club bermellĂłn. El partido estuvo muy disputado desde el principio de la primera parte pero los locales no desaprovecharon dos llegadas para ponerse por delante en el marcador. El equipo dirigido por Charly acabĂł la primera parte con un 2-0 a favor. En la segunda parte el marcador no cambiaria hasta los Ășltimos tres minutos de juego cuando los visitantes recortaron distancias pero un minuto despuĂ©s los bermellones sentenciaron definitivamente el partido.