Crónica del partido Atlético Baleares 1 – Huracán 2

11 enero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

onzeHuracan-640x360L’Atlètic Balears s’ha presentat aquest diumenge a Son Malferit amb la intenció de donar una victòria als seus aficionats, però finalment ha estat l’Huracán qui ha sabut aprofitar les seves oportunitats. És obvi que les errades pròpies ens estan penalitzant molt enguany. El primer gol dels valencians n’és una bona mostra.

Així i tot, els blanc-i-blaus presentaven una altra cara, amb un sistema diferent. S’ha jugat amb un 4-4-2, amb dos davanters centres clars, Ripoll i Surac, que no han tengut les ocasions desitjades. El croat ha estat el més actiu, amb alguna centrada dins l’àrea que no ha trobat rematador. Durant el primer temps, la possessió ha estat del cantó balearico, però aquesta no s’ha transformat amb un perill per a Paco, el porter rival. S’ha pogut avançar al ’45 quan Bernat Alomar ha rematat una falta, però el porter huracanat la salvada en la mateixa línia de gol.

El segon temps la cosa ha canviat. El conjunt dirigit per Toni Seligrat ha arribat tres vegades i ha marcat dos gols. Primer en el ’50, quan a partir d’una pèrdua de pilota a mig camp l’Huracán ha armat una contra que ha culminat José Ruíz. El matx s’ha posat molt costa amunt quan Javi Rubio ha rematat de cap una centrada al segon pal i ha posat el 0 a 2 en el marcador. L’emoció ha vengut en el darrer quart d’hora, quan l’equip local ha retallat distàncies mitjançant un penal transformat per Fullana. Incomprensiblement, els valencians han perdonat el tercer a falta de cinc minuts, però el Balears no ha sabut aprofitar el regal.

Ara toca pensar en l’Olímpic de Xàtiva, proper rival diumenge que vé.

Atlètic Balears: Víctor, Vich, Alomar, Mairata, Guasp, Esteban, Artabe (38, Cristian), Ripoll, Surac (70, Nando), Fullana i Vincken (65, Carlos Rodríguez)

Huracán: Paco, Javi Navarro (74, Julià), José Ruiz, Jesús Rubio (85, Luismi Loro), Tarik, Amarilla, San Julián, Peris, Javi Rubio, Fali i Gomis

Àrbitre: Cristian Gadella Kamstra, del comitè tinerfeny. Mostrà grogues als locals Esteban, Ripoll, Fullana i Nando i als visitants Paco, Javi Navarro, San Julián i Javi Rubio.

Gols: 0-1, José Ruíz (min. 50); 0-2, Javi Rubio (min. 65); 1-2, Fullana (min. 77)
Fuente cdatb.com

Comentarios cerrados