CLASSES D’ANGLÈS PER AL FUTBOL BASE DEL CD CONSELL

10 enero 2015 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

CapturaEl president del club, Miquel Vidal, i el president de la FFIB, Miquel Bestard, varen inaugurar les classes que rebran els futbolistes. TambĂ© hi era el batle de Consell.La iniciativa sorgeix del president del CD Consell, que en el seu parlament davant els pares dels alumnes va dir que l’objectiu Ă©s que els joves que practiquen el futbol en el seu club tenguin una educaciĂł integral.
«Jo mateix -va dir Vidal-, com a periodista, vaig poder viatjar per tot el mĂłn grĂ cies als meus coneixaments d’anglĂšs».
Miquel Bestard va felicitar a Miquel Vidal per aquesta idea i va dir que la formaciĂł de futbolistes no s’ha de limitar a la part fĂ­sica, ja que el futbol Ă©s un esport que tambĂ© serveix per educar a les persones per viure en societat. I va afegir: «com mĂ©s format estigui un futbolista, tendrĂ  mĂ©s personalitat i mĂ©s possibilitats de progressar».
A més dels pares dels alumnes, varen assistir a la inauguració de les classes el director esportiu del CD Consell, Ernesto Vargas, ex-internacional amb Uruguay, i el batle de Consell, Andreu Isern.
La professora d’AnglĂšs, que farĂ  classes dues hores per setmana a les instal·lacions del club, Ă©s la filĂČloga Cristina Suau
Fuente FFIB

00100_0001005054_1_cristina

Comentarios cerrados