Atlètic Balears– Huracán (Diumenge 12,00 Hrs)

9 enero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

19-atb-huracán-640x360Ens trobam en una setmana plena de futbol a Son Malferit en la que en vuit dies el primer equip haurà disputat tres partits. Primer va ser l’Eldense en la lliga, després el Toledo en la Copa Federació i ara toca aquest diumenge a les 12h veure’ns les cares davant l’Huracán CF. Serà el partit corresponent a la jornada 20 de lliga, és a dir, la primera jornada de la segona volta. Dirigirà l’encontre el col·legiat tinerfeny Christian Gadella Kamstra.

Aquesta serà la quarta vegada que ens visita l’equip valencià. La primera va ser en la temporada 2011-2012, en la que va vèncer per 1 a 2. L’any següent es va empatar a 1. I l’any passat, a Magaluf, el Balears es va imposar per 2 a 1. Partit dur i igualat el que ens espera diumenge. L’Huracán, 6è amb 30 punts, té una sèrie de jugadors que el fan un equip punter. El porter Paco és un dels menys golejats de la lliga. Tomás Ruso i Amarilla apuntalen el mur huracanat, mentre que Pablo Vidal i Luismi Loro hi posen la màgia a dalt. Hi trobam en plantilla l’exbalearico David Agudo, que es troba recuperant-se d’una lesió.

L’entrenador és Toni Seligrat, un vell conegut de l’afició balear, ja que es va iniciar en l’Atlètic Ciutadella i en l’Sporting Maonès. En les seves dues darreres campanyes ha aconseguit classificar al Lleida pels play-off d’ascens a Segona. Des de novembre de 2014 és entrenador del valencians en substitució d’Émerson Esteve.

L’Atlètic Balears, 15ens amb 21 punts, té una assignatura pendent aquestes darreres jornades a casa: el gol. Amb Chando lesionat, Surac i Ripoll estaran disponibles per a Nico, així com també Tim Vincken i Thilo Leugers. Joan Vich i Vicenç Sabater també estaran a disposició del míster.

Fins diumenge i Força Atlètic!
fuente www.cdatb.com

Comentarios cerrados