Sports de ca Nostra

COPA FEDERACIÓ ; Atlètic Balears -Toledo (0-1)

untitledUn golàs de falta d’Iván Mateo a les acaballes del partit ha donat la victòria al Toledo en el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa Federació, disputat aquest dijous a Son Malferit. Al veterà i talentós futbolista, que ha entrat a la segona meitat en substitució d’Aitor, li ha bastat aquesta oportunitat a pilota aturada per avançar el seu equip.

Fins aleshores, els equips de Nico López i Josip Visnjic havien jugat de tu a tu. Durant la primera part, potser els locals han tengut més control de la pilota, però les ocasions les posava el conjunt manxec. Tans sols un xut de Tedi Surac des de la frontal de l’àrea ha inquietat Luisma, que avui jugava en lloc del titular Manolo. En el segon temps, els blanc-i-blaus han gaudit d’alguna ocasió més, com una rematada de cap d’Artabe a la treta d’un córner o una jugada entre Vincken i Guasp que ha culminat Surac amb un xut a boca de canó, però que s’ha estavellat contra una defensor del Toledo.

Juguen els fitxatges d’hivern

Els cinc nous jugadors de l’Atlètic Balears han disputat l’encontre. Vich i Surac han estat substituït quan faltaven uns vint minuts. El davanter croat ha tengut una bona actuació, jugant d’esquenes i xutant amb perill. L’alemany Thilo Leugers, situat per davant el doble pivot, i l’holandès Tim Vincken, aferrat als extrems, han tengut un debut destacat i segur que donaran molt de joc en aquesta segona volta. Vicenç Sabater també ha tengut un bon debut sota pals. A més, el gol encaixat era del tot imparable.

Ara toca pensar en el pròxim partit, que també és a Son Malferit. Serà aquest diumenge 11 davant l’Huracán.

Atlètic Balears: Vicenç Sabater, Vich (71, Jaime), Alomar, Artabe, Guasp, Esteban, Leugers, Cristian (58, Nando), Surac (75, Carlos Rodríguez), Fullana i Vincken

Toledo: Luisma, Garcés, Tomás, Mikel, Toño, Sorribas, Rubén, Aitor (65, Iván Mateo), Megías (65, Eneko), Barranco i Aarón Bueno (72, Tete)

Àrbitre: Gabriel Flaquer Rey, del comitè balear. Mostrà targeta groga al local Fullana i al visitant Toño.

Gols: 0-1, Iván Mateo (m. 87)
www.cdatb.com

 

Los comentarios están cerrados.