AtlĂštic Balears – Mallorca Juvenil DH (0-0)

3 enero 2015 | Por lorenzo | Categoria:

DSC_0022Partit molt igualat el que varen disputar els juvenils de l’AtlĂštic Balears i del Mallorca, corresponent a la jornada 17 del Grup III de la lliga juvenil DivisiĂł d’Honor. Els blanc-i-blaus, sota la direcciĂł de Javier Herreros, dominaren en els inicis del primer i del segon temps. Per contra, el Mallorca s’apropĂ  mĂ©s a la porteria de Tomeu als finals de cada part. Tanmateix, no va ser un dia on els porters hagueren de treballar molt.

Les millors ocasions les posĂ  l’AtlĂštic Balears. En el ’22, una treta de falta de Biel Coll acabĂ  al fons de la xarxa, perĂČ l’àrbitre va anul·lar el gol perquĂš va interpretar falta damunt el porter. Sens dubte, Coll, que ja ha debutat amb el primer equip, va ser un dels mĂ©s destacats del partit, dirigint el seu equip des del mig del camp. Les seves passades cercaven Rodri, que tambĂ© es marcĂ  un bon partit. Una de les ocasions mĂ©s clares va arribar al ’60 quan Coll va obrir a la banda, des d’on CapellĂ  va centrar, perĂČ la pilota no va trobar rematador.

Amb el punt aconseguit a Son Malferit, els balearicos s’estabilitzen en la zona tranquila de la classificaciĂł, essent el 9Ăš amb 24 punts, i amb l’objectiu de la salvaciĂł un poc mĂ©s a prop.

AtlÚtic Balears: Tomeu, Serra, Álvarez, Borja, Pau, Marcos, Capellà (90, Lucho), Riad, Rodri (90, Dani Domínguez), Coll (85, Flaqué) i Juårez (80, Enric)

Mallorca: Santi, Junior, Chema, GayĂ , Vidal, BabĂĄ, Javi, Nacho, Xesc, Sergio, Stephen

Àrbitre: JimĂ©nez Yustos, del comitĂš balear. AmonestĂ  amb groga als locals Serra, Riad i Coll i als visitants GayĂ  i Jorge

Comentarios cerrados