INFANTILS I CADETS DEL CVS A LA COPA D’ESPANYA A GUADALAJARA

26 diciembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
C.V.SollerL’activitat en el Club Volei SĂłller no atura per les festes de Nadal i desprĂ©s de cantar les nadales a plaça per part de gran part dels components del club, quatre dels nostres equips es preparen per viatjar a terres alcarrenyas de Guadalajara a  partir del 26 de desembre fins el 29 per competir en la segona ediciĂł de la copa de Espanya e intentar igualar o superar els bons resultats aconseguits en la ediciĂł anterior en que els cadets masculins guanyaren, els infantils masculins aconseguiren el tercer lloc i les infantil femenines A acabaren cinquenes.

Aquest any es desplacen 4 equips del nostre club a la Copa d’Espanya, l’actual campiĂł com es el cadet del Const. Marc Galindo SĂłller, esta enquadrat en el grup B amb el Voleibol Almuñecar i Collado Villalba. Els nostres intentaran fer primers de grup per classificar-se per a les semifinals. L’altre equip masculĂ­ es el nostre equip infantil A de CVS Aqualia SĂłller que esta en el grup A amb els equips madrilenys del CV Leganes, l’equip local de Salesianos de Guadalajara i el conjunt VP Madrid, esperant que facin un gran campionat.
En quant a femenĂ­ aquest any participa el Cadet Const. M. Morell SĂłller entre el millors 32 cadets femenins, estant enquadrat en el grup B on es troba el potent equip del Barça, el Volei Almuñecar i el conjunt de VP Madrid. Intentaran estar dins els dos primers de grup que tendran accĂ©s als 16 millors del campionat. I l’altra equip participant es el conjunt infantil A del CVS Fet a SĂłller que ja participĂ  en la passada ediciĂł del 2013, que tambĂ© es troba entre el millors 32 equips infantils femenins i que es troba enquadrat en el grup F amb el potent equip catalĂ  de Premia d’alt, el conjunt andalĂșs de Voleibol San Pedro i per Ășltim el conjunt madrileny de VP Madrid. TambĂ© intentaran quedar dins els dos primers llocs del grup per poder accedir a jugar del llocs 1 al 16.
El nostre club posa tota l’ilusió del món en fer activitats pels seu jugadors i aquests intentaran de deixar el nom del club i el poble de Sóller lo mes amunt possible. Molta sort!!..

Comentarios cerrados