Sports de ca Nostra

INFANTILS I CADETS DEL CVS A LA COPA D’ESPANYA A GUADALAJARA

C.V.SollerL’activitat en el Club Volei Sóller no atura per les festes de Nadal i després de cantar les nadales a plaça per part de gran part dels components del club, quatre dels nostres equips es preparen per viatjar a terres alcarrenyas de Guadalajara a  partir del 26 de desembre fins el 29 per competir en la segona edició de la copa de Espanya e intentar igualar o superar els bons resultats aconseguits en la edició anterior en que els cadets masculins guanyaren, els infantils masculins aconseguiren el tercer lloc i les infantil femenines A acabaren cinquenes.

Aquest any es desplacen 4 equips del nostre club a la Copa d’Espanya, l’actual campió com es el cadet del Const. Marc Galindo Sóller, esta enquadrat en el grup B amb el Voleibol Almuñecar i Collado Villalba. Els nostres intentaran fer primers de grup per classificar-se per a les semifinals. L’altre equip masculí es el nostre equip infantil A de CVS Aqualia Sóller que esta en el grup A amb els equips madrilenys del CV Leganes, l’equip local de Salesianos de Guadalajara i el conjunt VP Madrid, esperant que facin un gran campionat.
En quant a femení aquest any participa el Cadet Const. M. Morell Sóller entre el millors 32 cadets femenins, estant enquadrat en el grup B on es troba el potent equip del Barça, el Volei Almuñecar i el conjunt de VP Madrid. Intentaran estar dins els dos primers de grup que tendran accés als 16 millors del campionat. I l’altra equip participant es el conjunt infantil A del CVS Fet a Sóller que ja participà en la passada edició del 2013, que també es troba entre el millors 32 equips infantils femenins i que es troba enquadrat en el grup F amb el potent equip català de Premia d’alt, el conjunt andalús de Voleibol San Pedro i per últim el conjunt madrileny de VP Madrid. També intentaran quedar dins els dos primers llocs del grup per poder accedir a jugar del llocs 1 al 16.
El nostre club posa tota l’ilusió del món en fer activitats pels seu jugadors i aquests intentaran de deixar el nom del club i el poble de Sóller lo mes amunt possible. Molta sort!!..

Los comentarios están cerrados.