Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells, cap de setmana esportiu‏

Cartell torneigAquest cap de setmana hem preparat dues activitats pels nostres socis, perquè puguin cremar les calories acumulades durant les festes nadalenques.

– Dissabte dia 27 a partir de les 16’30 h. de l’horabaixa en el camp de futbol Es Torrentó de Felanitx, torneig de futbol-7 Penyes Barcelonistes, amb la participació de la PB Alcúdia, PB Peguera, PB Pollença i la nostra PB Els Tamarells.

 

– Diumenge dia 28 a les 10’30 h. del matí en el Parc Municipal de Felanitx, caminada barcelonista a Sant Salvador, una marxa de 10 kms pels nostres socis caminant pels camins de muntanya fins al cim de Sant Salvador i tornada. Entre tots els que venguin i portin indumentària barcelonista, sortejarem 6 entrades per veure el partit de Copa del Rei FC Barcelona – Elx.

 

  Esperam que els nostres ja 837 socis s’animin a fer un poc d’esport, els esperam dissabte a donar recolzament al nostre equip i diumenge a fer una passejada en blau i grana.

 

                               Bones festes a tots, salut i Barça !!

La Junta Directiva

Los comentarios están cerrados.