Sports de ca Nostra

La II edició de la carrera Sant Silvestre Juaneda se celebrarà al castell de Bellver el 28 de desembre‏

20141223SAN SILVESTRE JUANEDA 006La II edició de la carrera Sant Silvestre Juaneda se celebrarà al castell de Bellver el 28 de desembre

Palma, 23 de desembre de 2014.- Aquest matí s’ha presentat al castell de Bellver la segona edició de la carrera Sant Silvestre Juaneda. La prova tindrà lloc el diumenge 28 de desembre i la sortida i arribada serà al castell. A l’acte han assistit Fernando Gilet, tinent de batlia de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Palma, Damià Vic, director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Joan Alguersuari, director mèdic de la Xarxa Assistencial Juaneda i David Thompson i Pedro Andreu, de l’empresa organitzadora Kumulus. Els organitzadors esperen que aquest any s’inscriguin a aquesta carrera lúdic-esportiva prop de 1.200 corredors.

 

Fernando Gilet, regidor d’Esports, s’ha congratulat de què aquesta carrera tingui continuïtat i ha destacat que “és una prova especial per la data i per l’entorn, un lloc emblemàtic de Palma”. L’edil ha convidat a tots els aficionats a que s’inscriguin en la competició per aconseguir que l’esdeveniment es consolidi i es converteixi en un referent del calendari esportiu.

 

Els organitzadors han volgut destacar que aquest any tindrà lloc la campanya solidària “Ring the bell”, un repte que consisteix a aconseguir 500 campanades a la meta. Si s’aconsegueixen les 500 campanades, l’organització lliurarà un xec per valor de 300 euros a l’associació Un Llaç en Moviment, una organització privada sense ànim de lucre que lluita contra el càncer de mama.

 

La II edició de la Sant Silvestre Juaneda tindrà la sortida i la meta al pàrquing del Castell de Bellver. La carrera té dues distàncies: 10 km. i 6,5 Km. El recorregut és per asfalt i pista en la part interior del castell de Bellver, amb la peculiaritat que hi haurà un quilòmetre cronometrat en el mateix circuit i amb un perfil amb canvis d’altitud. A més dels trofeus pels tres primers classificats absoluts i per categories, també hi haurà un reconeixement a la millor disfressa. Després de la carrera hi haurà una xocolatada amb ensaïmades per a tots els participants i la fi de festa estarà amenitzat amb música i jocs infantils.

 

Les inscripcions es poden realitzar a les pàgina webs www.juaneda.es i www.elitechip.net. El preu d’inscripció és de 10€ (els corredors no federats hauran d’afegir un 1€ per a l’assegurança), si la inscripció es realitza el mateix dia de l’esdeveniment el preu és de 15€. Als 1.300 primers inscrits en l’esdeveniment se’ls regalarà una samarreta commemorativa de la carrera.

 

La prova constarà de les següent categories:

 • Juvenil, nascuts l’any que compleixin 16 i 17 anys.
 • Junior, nascuts l’any que compleixin 18 i 19 anys.
 • Promesa, nascuts l’any que compleixin 20, 21 i 22 anys.
 • Sènior, nascuts l’any que compleixin de 23 a 34 anys.
 • Veterans M35, de 35 a 44 anys.
 • Veterans M45, més de 45 anys.

 

 

La II edición de la carrera San Silvestre Juaneda se celebrará en el castillo de Bellver el 28 de diciembre

 

Fernando Gilet, teniente de alcaldía del Ayuntamiento de Palma, se congratula de que esta prueba lúdico-deportiva se consolide

 

La organización espera que cerca de 1.200 corredores participen en la competición

 

 

Palma, 23 de diciembre de 2014.- Esta mañana se ha presentado en el castillo de Bellver la segunda edición de la carrera San Silvestre Juaneda. La prueba tendrá lugar el próximo domingo 28 de diciembre y la salida y llegada será en el castillo. Al acto han asistido Fernando Gilet, teniente de alcaldía de Cultura y Deportes del Ayuntamiento de Palma, Damià Vich, director general de Deportes del Ayuntamiento de Palma, Joan Alguersuari, director médico de la Red Asistencial Juaneda y David Thompson y Pedro Andreu, de la empresa organizadora Kumulus. Los organizadores esperan que este año se inscriban en esta prueba lúdico-deportiva cerca de 1.200 corredores.

 

Fernando Gilet, regidor de Deportes, se ha congratulado de que esta carrera tenga continuidad y ha destacado que “es una prueba especial por la fecha y por el entorno, un lugar emblemático de Palma”. El edil ha invitado a todos los aficionados a que se inscriban en la competición para conseguir que el evento se consolide y se convierta en un referente del calendario deportivo.

 

Los organizadores han querido destacar que este año tendrá lugar la campaña solidaria “Ring the bell”, un reto que consiste en conseguir 500 campanadas en meta. Si se consiguen las 500 campanadas, la organización entregará un cheque por valor de 300 euros a la asociación Un Lazo en Movimiento, una organización privada sin ánimo de lucro que lucha contra el cáncer de mama.

 

La II edición de la San Sivestre Juaneda tendrá la salida y la meta en el parquing del Castell de Bellver. La carrera tiene dos distancias: 10 km. y 6,5 Km. El recorrido es por asfalto y pista en la parte interior del Castell de Bellver, con la peculiaridad de que habrá un kilómetro cronometrado en el mismo circuito y con un perfil con cambios de altitud. Además de los trofeos para los tres primeros clasificados absolutos y por categorías, también habrá un reconocimiento al mejor disfraz. Tras la carrera habrá una chocolatada con ensaimadas para todos los participantes y el fin de fiesta estará amenizado con música y juegos infantiles.

 

Las inscripciones se pueden realizar en las página webs www.juaneda.es y www.elitechip.net. El precio de inscripción es de 10€ (los corredores no federados tendrán que añadir un 1€ para el seguro), si la inscripción se realiza el mismo día del evento el precio es de 15€. A los 1.300 primeros inscritos en el evento se les regalará una camiseta conmemorativa de la carrera.

 

La prueba constará de las siguiente categorías:

 • Juvenil, nacidos en el año que cumplan 16 y 17 años.
 • Junior, nacidos en el año que cumplan 18 y 19 años.
 • Promesa, nacidos en el año que cumplan de 20, 21 y 22 años.
 • Sénior, nacidos en el año que cumplan de 23 a 34 años.
 • Veteranos M35, de 35 a 44 años.
 • Veteranos M45, más de 45 años.

 

Los comentarios están cerrados.