Sports de ca Nostra

Noticies del C.V.Soller

ImageProxy.jpg1JUVENIL F. B : ES TANCA L’ANY AMB UNA CLARA VICTÒRIA DAVANT L’ARTÀ

 

JUVENIL F. B : ES TANCA L’ANY AMB UNA CLARA VICTÒRIA DAVANT L’ARTÀPosted: 22 Dec 2014 01:38 AM PST

CVS JUVENIL F. B 3-0 CV ARTÀ (25-4/25-16/25-22)

Pel CVS jugaren: Caterina Martí, Maria Bisbal, Clàudia Trias, Marta Valls, Maria Amorós, Laura Ferrà, Sílvia Peña, Lluïsa Reynés, Sílvia Sánchez, Inés Ballester, Clara Coll i Mariam Zamrik.

Partit relativament fàcil el disputat per les nostres juvenils B el passat dissabte contra Artà, que va acabar amb victòria de les locals per un clar 3 a 0 i on totes les jugadores varen gaudir de minuts en pista.

Només fou en el tercer set on, la baixada de ritme, va fer que el set fos més ajustat, arribant al final amb un empat a 20, però les solleriques varen saber resoldre i tancar el mateix amb un 25 a 22.
Segona victòria consequtiva que fa tancar l’any amb bones sensacions a dins l’equip de cara a afrontar els partits restants de la segona volta.
El proper partit es disputarà a Son Angelats el 10 de gener a les 19:00 contra el CV Vilafranca, esperant que el camí agafat segueixi essent el mateix.
Des d’aquí el CVS Juvenil Femení B aprofita per desitjar unes bones festes i un feliç any 2015 carregat de molt de volei a tots.

INFANTIL F. B : EL CONSTRUCCIONS TUENT SÓLLER ACABA L’ANY AMB UNA NOVA VICTÒRIAPosted: 22 Dec 2014 12:45 AM PST

CONST. TUENT SÓLLER 3-0 SAN CAYETANO (25-15/25-19/25-15)
Victòria del Construccions Tuent Sóller davant el San Cayetano en un bon final d’any per a les solleriques. Un partit sense moltes complicacions que va acabar amb un clar 3-0. Les solleriques jugaren de manera molt seriosa i ordenada, sense perdre la concentració i les palmesanes, amb menys experiència, no varen tenir opcions de victòria en cap dels parcials tot i la lliuta que mostraren damunt la pista.

Ara toca gaudir d’unes petites vacances i tornar a començar ja amb s’any nou on es primer partit es juga a Sóller dia 10 de gener davant el CV Pòrtol. Equip que va just per damunt el nostre a la classificació, empatats a punts. Un partit on s’haurà de lluitar molt per assolir sa victòria.

Vos desitjam que passeu un Bon Nadal i un Any Nou meravellós.

SÉNIOR M. B : EL DERBI SOLLERIC CAU DEL COSTAT DELS JUVENILS DESPRES DE TRES SETS DE MOLTA IGUALTATPosted: 21 Dec 2014 12:28 PM PST

REST. CA’N QUIROS SÓLLER 0-3 CVS PERFUME’S CLUB (24-26/25-27/21-25)
Pels sollerics jugaren : Albert, Pep C., Damià, Pepllu, Pep T., Guiem i Gerard.
Partit especial pels sollerics i en general pel CVS ja que s’enfrontaven el Sénior B amb una mitjana d’edat de mes de 40 anys, i el juvenil que contava amb tots els seus jugadors d’edat cadet amb edats de 14-15 anys, alguns d’ells, entrenats en el seu moment per jugadors del Sénior.
Tot junt, feia que el partit fos diferent i especial.
I segurament, tot i la diferència de qualitat tècnica existent entre els dos equips, els espectadors varen disfrutar d’un bon espectacle perque els Sénior jugaren un partit molt seriós, comandant els parcials en molts moments i disposant de punts de set en els dos primer parcials.
La falta de costum i el bon joc dels Juvenils varen acabar amb les aspiracions dels Sénior que donàren guerra amb molta feina defensiva, ordre i un servei molt encertat que va donar molts problemes a la recepció dels Juvenils.
ELS DOS EQUIPS DEL CVS ABANS DE COMENÇAR EL PARTIT
Finalment, victòria dels juvenils en un partit que com els darrers que han jugat els Sénior, els hi deixà bon gust de boca i ganes de més. Ara toca aturada nadalenca i despres de festes començarà la segona volta amb la visita del juvenil del CV Pòrtol a Son Angelats, el dissabte 10 de gener a les 17:00 h.

INFANTIL F. A : NOVA VICTÒRIA DEL CVS FET A SÓLLER A MONTESIONPosted: 21 Dec 2014 12:10 PM PST

Aquest passat divendres les nostres  nines aconseguiren guanyar el seu setè partit de manera consequtiva a la lliga de primera infantil femenina, amb una còmoda victòria per 0-3 amb parcials 10-25/9-25/13-25.

Per el CVS Fet a Sóller varen jugar, Carla Bort, Auba Selles, Teresa Mas, Mariona Galindo, Andrea Luis, Luisa De Miranda, Aina Pons, Marta Jaume, Aina Gomez, Marga Sastre i Laura Mayol.

El conjunt  solleric segueix de forma ferma en el campionat i va aconseguir una nova victòria, en concret la setena en la seva visita al Col·legi Montesion guanyant de forma clara davant un conjunt col·legial que no va poder fer res davant la superioritat tant tàctica com tècnica del nostre equip. Les solleriques feren un partit molt seriós, amb un joc sòlit començant per un bon servei dirigit i una gran actitut defensiva, tant en bloqueig com en segona línia. També estigueren encertades en atac sobre tot per zona quatre, per on feren molt de mal a la defensa local.
En definitiva una nova victòria pel nostre conjunt que el consolida adalt de la classificació. Les nostres nines tornaran a jugar el proper dia 9 de gener al Pavelló de Son Angelats davant el conjunt de l’Alaró a partir de les 18h.

SÉNIOR F. : VICTÒRIA DEL CVS SÓLLER TOURS EN UN DISCRET PARTITPosted: 21 Dec 2014 12:05 PM PST

CV CIUTADELLA 0-3 CVS SÓLLER TOURS amb parcials 21-25/20-25/12-25

El nostre equip del CVS Sóller Tours es va desplaçar el passat dissabte a terres menorquines per jugar el darrer partit de la primera volta i tornar amb una nova victòria clara per 0-3 en un partit on les nostres jugadores feren un joc discret però efectiu que els permet acabar la primera volta com a primeres e invictes.
El nostre conjunt es va presentar a Ciutadella amb les baixes de tres puntal de l’equip com son Blanca Campillo, Diana Costa i Paula Pinya, però que varen ser ben cobertes per Maria Acosta  que va tornar per ajudar l’equip i per les jugadores juvenils que estan fen costat a les sénior, sent part molt important dels èxits de l’equip dirigit per Alfons Ramon.
El partit va començar de forma molt igualada entre el dos equips amb un joc en que predominaven mes les errades que els encerts, fins arribar als moments claus del set en que les nostres varen saber estar millor damunt el parquet del poliesportiu de Ciutadella. El segon set es pot dir que va ser un calc del primer ja que amb un joc discret les nostres estigueren mes encertades en els moments claus. Ja amb el 0-2 al marcador les nostres varen mostrar el seu millor joc amb mes combinacions,  dominant el marcador i aconseguint apuntar-se aquest set amb comoditat i així acabar una primer volta de somni, guanyant tots el partits.
Les nostres tornaran a jugar el proper dia 10 de gener davant el potent Cide, per començar la segona volta. Molta sort i enhorabona!!

C.V. SOLLER

Los comentarios están cerrados.