Sports de ca Nostra

Prèvia Mallorca B – Atlètic Balears (Diumenge 12,00 Hrs, Son Bibiloni IB3TV)

18-barral-b-atb-640x360L’equador de la lliga pràcticament és aquí, vendrà amb l’any nou, però per a despedir aquest 2014 el calendari ens ha preparat un partit de pinyol vermell, d’aquells que tot balearico té ganes de veure i guanyar. El matx en qüestió es durà a terme aquest diumenge, a les 12h, a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio contra el Mallorca B. Serà el partit corresponent a la jornada 18 del campionat i serà dirigit pel col·legit català Pere Barceló Roca.

El partit serà retransmès en directe per IB3 TV i tots els balearicos que es vulguin desplaçar fins a Son Bibiloni a animar el seu equip, tenen entrades a la venda fins aquest divendres 19 a les 20h a les oficines de Son Malferit.

Aquest serà el tercer partit consecutiu de l’Atlètic Balears contra un filial. En els dos anteriors –Espanyol B i Saragossa B–, no ens hem ensortit del tot bé. Una derrota i un empat. Si els resultats d’aquesta sèrie de tres partits seguís una seqüència lògica, ara tocaria una victòria. Per què no? No se’ns ha donat malament l’etern rival aquests darrers anys! Qui no recorda els golassos de Peter i Ernesto, el de Perera enmig d’una barrumbada o el de Salva Chamorro?

El Mallorca B és 10è amb 25 punts, però ha perdut un poc de pistonada respecte les primeres jornades, en les que ocupava zona de play-off d’ascens. Els d’Olaizola duen 20 gols a favor i 21 en contra, números no massa diferents dels nostres –23 a favor i 25 en contra–, cosa que fa pensar que aquesta temporada, de moment, el futbol està essent excessivament injust per a nosaltres.

El filial mallorquinista compta amb alguns jugadors d’enorme qualitat, molts dels quals ja han tengut la seva oportunitat en el primer equip. És el cas del defensa Biel Company o el migcampista Uche. Al nigerià l’acompanyen Cristeto i Baleani, mentre que Brandon i Cedric, en punta d’atac, són els encarregats dels gols.

El partit davant del Mercadal el passat dimecres va ser un bon entrenament pels de Nico López, que només pensen en sumar els tres punts a casa de l’etern rival. Chando es perdrà el partit per lesió, com també Álvaro, Damià, Jaime i Perales. L’únic sancionat és Nico López, així que veurem Guillem Llaneras dirigint els blanc-i-blaus des de la banqueta.

Molta sort i Força Atlètic!
web Atlétic Balears

Los comentarios están cerrados.