Sports de ca Nostra

Noticies del C.V.Soller

ImageProxySENIOR F. : GRAN VICTÒRIA DEL CVS SÓLLER TOURS QUE EL FA MÉS LÍDER

 

SENIOR F. : GRAN VICTÒRIA DEL CVS SÓLLER TOURS QUE EL FA MÉS LÍDER

Posted: 15 Dec 2014 12:09 AM PST

Aquest diumenge al pavelló de Son Angelats es jugava el partit mes important de la jornada a la Primera Balear femenina ja que s’enfrontaven el líder com es el CVS Sóller Tours i el segon classificat com es l’Eivissa, que acabà de forma esplèndida per les nostres ja que aconseguiren guanyar per un clar 3-0 amb parcials 25-21/25-17/25-12.

L’Eivissa tot i la clara derrota va deixar bones sensacions en la seva visita a Sóller, però les eivissenques es varen trobar un equip local molt entonades i aficades  en el partit, amb un començament de primer set en que varen dominar les visitant gracies sobretot als bons atacs que feien per zona quatre les jugadores eivissenques, fent molt de mal a les solleriques, però a meitat de set el partit va donar un canvi ja que les jugadores del CVS Sóller Tours volien continuar imbatudes i amb un bon servei dirigit varen començar a dominar el joc i el marcador i aconseguiren endur-se’n aquest primer set que va donar confiança a les joves jugadores solleriques.

Els altres dos set varen ser dominats de forma clara per les nostres nines que es mostraren superiors amb un joc sòlid. Hem de comentar que les solleriques presentaven les baixes de dues jugadores  importants com son na Diana Costa i la capitana Paula Pinya, ben suplides per les juvenils i sobre tot destacar l’actuació de Jenny Manrique que debutava com a titular, tenint una actuació destacada.
El nostra equip dissabte que ve viatjarà a Ciutadella per intentar aconseguir una nova victòria per acabar l’any. Enhorabona!!!.

SENIOR M. B : SEGONA VICTÒRIA PEL REST. CA’N QUIROS SÓLLER DAVANT UN JOVE CV MANACOR

Posted: 14 Dec 2014 11:43 PM PST

CV MANACOR JUV. 2-3 REST. CA’N QUIROS SÓLLER amb parcials (15-25/26-24/23-25/25-22/9-15)

Pels sollerics jugaren : Albert, Pep C., Damià, Pepllu, Pep T., Guiem i Gerard.
Bon partit de volei el que es va veure a Na Capellera el passat dissabte entre el CV Manacor juvenil, amb gairebé tots els seus jugadors de categoria cadet, i els nostres guerrers del Sénior masculí B que com en cada jornada, ho donàren tot damunt la pista.
Aquest cop tocà guanyar en un partit a cinq sets emocionant i intens que va tenir de tot. Molt de públic a les grades que no deià d’empènyer els locals despres d’un primer set que va caure del costat solleric de forma clara. Les poques errades dels sollerics i la mala recepció dels locals varen fer que les distancies fossin grans durant tot el parcial i els nostres l’acabaren amb un clar 15-25 que feia pensar que la victòria podia arribar de forma clara.

Però en el segon es baixà la concentració i l’intenssitat. Es varen cometre mes errades en l’inici del set i es donà vida a un Manacor que es començà a sentir còmode enmig de la pista, animat pel seu públic que celebrava cada punt com si s’hagues guanyat una final. Els nostres reaccionaren i igualaren el parcial però el desencert en el final del set va deixar el 26-24 pels locals.
I el tercer i quart parcials varen ser igualats. Intercanvi de cops a la xarxa on els atacants solien guanyar la partida al bloqueig i en que nomes les ratxes de millor o pitjor recepció condicionaven els avantatges en el marcador. Tercer pels nostres i quart pels locals. Tocava tie-break.
I aquí potser es notà la diferència d’edat. Els sollerics, tot i ser nous en aquesta temporada, començaren el set amb avantatge i els joves locals acusaren el fet d’anar per darrera amb un joc potser mes conservador del que havien mostrat fins llavors. L’atac dels de Manacor no va ser igual de contundent que en els quatre sets anteriors i els del Rest. Ca’n Quirós Sóller amb una feina molt seriosa no donàren opció. Finalment 9-15 i victòria pels sollerics que han guanayat els dos darrers partits i acumulen bones sensacions de cara als propers partits.
Tot i el resultat, que hagues pogut ser favorable als locals, cal destacar la feinada, intenssitat i millora dels nostres que a cada partit evolucionen. Es fa molta feina en bloqueig i defensa, els atacants cada vegada puntuen mes i l’ordre i els automatismes que es van agafant dónen confiança a un equip que va creixent i que compleix el seu màxim objectiu que es gaudir de cada punt que juguen en pista.
La propera setmana tenim derbi solleric ja que els Sénior B s’enfronten al juvenil solleric, el CVS Perfume’s Club en un partit molt especial en que s’espera gaudir de la companyia de la familia del CVS per convertir Son Angelats en una festa.

INFANTIL F. A : NOVA VICTÒRIA DEL CVS FET A SÓLLER DAVANT EL MAYURQA A

Posted: 14 Dec 2014 11:15 PM PST

Aquest passat divendres les nostres  nines aconseguiren guanyar el seu sisè partit de manera consequtiva a la lliga de primera infantil femenina, en una còmoda victòria per 3-0 amb parcials 25-9/25-15/25-5.
Pel CVS Fet a Sóller varen jugar, Carla Bort,  Auba Selles, Teresa Mas, Mariona Galindo, Andrea Luis, Luisa De Miranda, Aina Pons, Marta Jaume, Aina Gomez, Marga Sastre i Laura Mayol.

El conjunt  solleric continua la seva bona ratxa de resultats  i joc guanyant clarament a un bon conjunt com es el Mayurqa, però les nines col·legials no varen tenir un bon dia damunt el parquet de Son Angelats, ja que nomes va existir un equip i aquest va ser el solleric que es troba en un bon moment de forma.
Les solleriques començaren un poc despistades el partit i les visitant començarem dominant el marcador però aviat les nostres varen agafar el seu ritme de joc i varen superar a les joves jugadores visitants, amb un servei molt bo que les col·legials els costava controlar per poder fer bons atacs, així com un atacs molts contundents que feren que la diferència del marcador augmentes de mica en mica.
Divendres que ve les nostres nines visitaran el Col·legi Montesion per acabar l’any jugant davant el Montesion A a partir de les 18h.

INFANTIL F. C : EL FORN CA’N FRAU SÓLLER ACABA AMB UNA SENSACIÓ RARA DESPRES D’UN PARTIT MOLT IGUALAT

Posted: 14 Dec 2014 11:06 PM PST

CV Montesión D 3-2  Forn Ca’n Frau Sóller amb parcials (25-19/16-25/23-25/25-23/15-7)

Per les nostres jugaren: Claudia Morell, Paula Mayol, Clara Rivera, Elisa Bbarceló, Esther Coll, Aina Alcover, Aina Ensenyat, Maria Bujosa, Laura Weingart, Maria Dalla Torre, Margalida Rullan i Silvia Mairata.
Divendres  l’infantil femení C disputà el seu 6è partit dins Montesión. Una vegada més els nervis traïren a les nostres nines.

El primer set començà  amb un marcador ajustat fins el final però les nostres infantils  encara no  s’havien ficat  dins el partit en el 100%  i  les de Montesion s’endugueren els darrers punts acabant el set amb un 25-19 encontra. El segon set va anar igualat fins el punt 16-16 però les nines no deixaren de lluitar cada punt, la concentració havia aparegut  de nou i així s’emportaren el segon set per un clar 16-25 a favor. En el tercer, les nostres sortiren amb ganes de donar-ho tot, però el marcador va  tornar esta igualat fins als darrers punts, varen saber mantenir la concentració i el marcador quedà amb un 23-25 a favor de Sóller. Ara era quan venia la part difícil per les nostres solleriques, tenien moltes ganes d’acabar el partit i celebrar un pic més una nova victòria, el quart set era una còpia del que havia estat el tercer set, però en els punts decisius les nines no saberen aguantar la pressió i la concentració  havia tornat a desaparèixer, set en contra amb un 25-23 al marcador.
Cinquè set, moment en que les nines abans de sortir a la pista ja tremolaven, ja passaven pena, ja no hi havia tantes ganes de lluitar i seguir endavant; els entrenadors van guardar la calma en tot moment donant molts d’ànims a les jugadores per fer front a aquest cinquè set i poder endur-se la victòria a casa pero el parcial va començar amb una jugadora del Montesion amb un fort servei, i que durant el partit ja havia provocat dificultats a les solleriques a l’hora de rebre i muntar una jugada.
Finalment claríssim 15-7 per a les locals. Cal dir que les jugadores Laura Weingart i Maria Dalla Torre, destacaren amb un gran nivell dins la pista.
El proper dissabte 20 de desembre, jugaran contra el líder CV Esporles a Son Angelats a les 10h. Esperem que les nostres solleriques donin tot el que saben, i que sobretot juguin tranquiles, amb molta concentració i sobretot lluitant per aconseguir bons resultats.

Los comentarios están cerrados.