Sports de ca Nostra

LA VICTÒRIA DE LA SOLIDARITAT AL PARTIT D’EBA CCE SANT LLUIS-CB LA SALLE MAO‏

P1310005-300x168El Poliesportiu Municipal de Ses Canaletes va viure ahir una tarda especial. Si, hi havia partit de bàsquet, d’EBA Balear entre el CCE Sant Lluís-Insotel i el CB La Salle Maó. Però ahir es jugava un segon partit, en el que havíem de guanyar tots, el de la solidaritat amb la Fundació Aladina. I utilitzant termes esportius, va ser un autètica exibició. Una victòria contundent de la solidaritat.

400 pilotes van ser llançades desde la graderia, gairabé plena de gom a gom, amb la col.laboració d’ambdues aficions i d’ambdós clubs. No va poder ser en el moment acordat per els dos clubs, per la negativa de la FBIB, i l’acte es va fer finalment en el descans. Però sense dubte va ser una mostra de solidaritat cap els nens i nenes malalts de cancer. 400 somriures trets al càncer infantil que seran enviats a la Fundació Aladina.

Una acte emotiu, espectacular i que va ser possible gràcies a la col.laboració, com hem dit abans, d’ambdós clubs i de la firma Toy Planet, que va proporcionar les pilotes.

P1310015Del partit en si podem dir que va ser un partit algo travat, amb pinzellades de bon joc, però no de lo millor que hem vist enguany a Ses Canaletes.

El primer període va estar marcat per la màxima igualtat en el marcador. Pitu Jiménez es posava l’equip a l’esquena, però Ballester per els visitants mantenía el marcador amb diferències mínimes, 17-16 als primers deu minuts. Els blaus van trobar-se mes còmodes en el segon període i van anar eixamplant l’electrònic, amb un parcial de 25-14 que semblava rompre el partit al descans, 42-30.

Les diferències augmentarien fins als 20 punts durant el tercer període, amb un Sant Lluís que tenia en Dani García i Sergio Muñoz com màxims anotadors, ben estalonats per Pitu, Cice i Miki, tots ells per damunt dels 10 punts al final del partit.

S’entrava en l’acte final del partit amb mes 18 per els blaus. Un quart en el que els maonesos van poder maquillar el marcador, fruit d’un bon Sabater i Piedra, i sense quedar-se enrera l’ex-jugador blau Nesto Sinte.

Al final 86-71 per els d’en Joan Martínez, però per damunt de tot, victòria de la solidaritat.

Fitxa tècnica

CCE Sant Lluís-Insotel 86 (17-25-25-19): Josuah 2, Pitu 11, Mateo 3, Cristian, Dani 16, Cice 11, Carlos 2, Isma 9, Miki 10, Xavi 7, Sergio 17, Lluc.

CB La Salle Maó 71 (16-14-19-22): Marcel, Cardona 3, Dan, Tote 5, Piedra 19, Mirat, Sabater 16, Nesto 14, Carballo, Gomila, Paredes, Ballester 14.

Àrbitres

B. Sans i J.M. Pons. Eliminàren per 5 faltes personals a Carlos i miki per els blaus i a Cardona per els visitants.

Incidències

El Poliesportiu Ses Canaletes va registrar la millor entrada de la temporada. Al descans van ser llançades 400 pilotes desde la graderia en benefici de la Fundació Aladina, dedicada a ajudar als nens i nenes malalts de càncer.

Fotos: Toñi Soler

 

 

 

XUS ROTGER

SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.