Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells: demà el Trail Solidari «Tots amb en Joan» arribarà a 700 participants.‏

Tots amb en JoanEl Trail Solidari que tindrà lloc demà a Felanitx, organitzat per la Penya Barcelonista Els Tamarells, obté una notable expectació i es preveu una participació al voltant de les 700 persones, considerant els confirmats en l’esdeveniment de facebook i els apuntats per correu electrònic.

 La iniciativa té per finalitat ajudar a Joan Garcia Manresa a aconseguir la cadira amb rodes, imprescindible per a la seva vida diària. Aquest jove de Campos pateix una gran minusvalidesa i la seva família cerca el recursos per ajudar a en Joan a fer el seu somni una realitat. Per aquest motiu s’han editat unes paperetes solidàries (a dos euros cada una), en la que es rifaran tres cistelles de Nadal el proper dia 20, i que demà estaran a la venda en el punt de partida del Trail Solidari.
  Molts d’esportistes d’alt nivell han volgut estar al costat d’aquesta iniciativa i demà seran presents en el Parc Municipal de Felanitx a partir de les 8 h.:
 
– El campió del món de curses de muntanya, Tòfol Castanyer.
– El corredor maratonià, olímpic en els Jocs d’Atenes, Toni Peña.
– El trailer participant en la Yukon Artic i en la Marató dels Sables, Toni Contestí.
– El campió d’Europa de triatló (mitja distància), Joan Nadal.
– L’ultra fondista, segon el en Trail Camí de Cavalls 2014, Tolo Fiol.
– I molts més
 
  Associacions, entre elles la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, clubs esportius,entitats socials i culturals de diferent àmbit estaran demà representades a Felanitx.
 
  El guió previst per demà és aquest:
 
– 8 h. Concentració dels participants.
– 8’10-8’40 h. venda de paperetes solidàries
– 8’45 fotografia oficial de tots els participants i entrega a la família de Joan Garcia de la quantitat recol·lectada.
– 8’50 sortida del Trail 30 kms.
– 8’55 sortida del Trail 20 kms.
– 9 h. sortida del Trail 10 kms.
 
 L’organització ha preparat diferents punts d’avituallament en el cim de Sant Salvador i en el Castell de Santueri. Està prevista l’arribada del darrer grup, el del Trail de 30 kms, a les 13 hores, donant per finalitzada la jornada solidària, en la que esperam fer realitat aquest objectiu, que Joan Garcia Manresa pugui tenir a partir d’ara una vida més fàcil.
 
  Ens congratularà la vostra assistència.
 
   Sebastià Oliver Bennàsar
   President de la PB Els Tamarells

Los comentarios están cerrados.