Sports de ca Nostra

Prèvia Atlètic Balears – R. Saragossa B

17-atb-ZGZ-B1-640x360Diumenge que ve, dia 14, a les 12,00 hrs. es disputarà a les instal·lacions de Son Malferit el partit que enfrontarà als equips de l’Atlètic Balears i Reial Saragossa B. Ambdós conjunts arriben amb la necessitat imperiosa de puntuar de tres en tres per no quedar despenjats en la lluita per a mantenir la categoria en el difícil grup tercer de la Segona Divisió B del futbol espanyol. El filial saragossà ens visita amb el bon gust de boca que li va deixar la victòria per un gol a zero davant el CF Badalona la passada jornada a la seva Ciutat Esportiva. Malgrat l’equip que entrena César Lainez ocupa, en aquests moments, la darrera posició a la taula classificatòria, no ens convé gens confiar-nos i pensar que la victoria serà cosa fàcil, ja que, com tots els equips filials, els components de la seva plantilla són joves, dotats de molta qualitat individual i amb moltes ganes d’agradar als tècnics del primer equip de l’entitat. Així doncs, des d’aquestes línies animam a tots els nostres aficionats a què, un cop més, es desplacin a Son Malferit per animar als jugadors blanc-i-blaus de principi a fi del partit, com han fet sempre.

L’Atlètic Balears, que ve de perdre per quatre gols a dos la setmana passada davant un altre filial (Espanyol B), encara que oferint una molt bona imatge, no podrà comptar amb la participació dels jugadors lesionats Oller, Álvaro, Damià i el porter Perales, qui es va fer mal al genoll aquesta setmana durant un entrenament. La resta de companys estan disponibles per a què Nico López compongui un equip amb totes les garanties d’èxit.

A pesar de la informació apareguda en algun mitjà de comunicació en referència a la possible participació del nou jugador alemany Thilo Leugers en el partit de diumenge, des de la Direcció Esportiva del Club ens fan saber que no hi ha cap possibilitat que aquesta es produeixi, en aplicació de l’actual normativa de la Reial Federació Espanyola de Futbol, fins que s’obri el mercat de gener.

Continuant amb la política d’apropament del nostre Club al cada cop més valorat futbol femení, per aquest diumenge han sigut convidades a veure el partit les integrants dels conjunts del Independiente, que milita a la Lliga Autonòmica i el Santa Maria, de la Lliga Regional. Els hi desitjam molta sort a les seves competicions, que gaudeixin de la seva visita a Son Malferit i que siguin testimonis d’una nova victòria de l’Atlètic Balears.

Los comentarios están cerrados.