Sports de ca Nostra

NOTICIES C.V.SOLLER ; AINA PONS I JORDI RAMON AMB LES SELECCIONS ESPANYOLES CADETS

ImageProxy.png5Aquest passat cap de setmana la selecció cadet espanyola de voleibol, tant en masculí com en femení varen jugar un bilateral davant Portugal. La masculina va jugar a Palència i la femenina a Soria.

El Club Volei Sóller va estar representat en la femenina per la jugadora en edat Infantil Aina Pons, que va tenir una actuació destacada en la seva estrena com a jugadora de la Selecció Espanyola guanyant el tres partits que varen disputar.
En la part  masculina  vàrem  tenir a Jordi Ramon que va ser el capità de la selecció i peça clau en l’esquema del combinat espanyol, acabant el bilateral amb dues victòries i una derrota.
Enhorabona a tot dos i un orgull pel CVS!!

ImageProxy ImageProxy.jpg12 ImageProxy.jpg456

Los comentarios están cerrados.