Sports de ca Nostra

CCE SANT LLUIS-CB LA SALLE MAÓ. PARTIT DE LA PILOTA SOLIDÀRIA‏

fundacionTREU UN SOMRIURE AL CÀNCER INFANTIL AMB LA PILOTA SOLIDÀRIA

El pròxim dissabte dia 13 es juga a Ses Canaletes el darrer partit abans de les Festes de Nadal, Cap d’any i Reis, el partit de categoria EBA Balear entre el CCE Sant Lluís-Insotel i el CB La Salle Maó. Desde la coordinació del CCE Sant Lluís i del jugador de l’equip d’EBA, Pitu Jiménez, ha sorgit l’idea de dedicar aquest partit a la Fundació Aladina. Posats en contacte amb el CB La Salle Maó no han dubtat en sumar-se a l’iniciativa.

Desde el CCE Sant Lluís i el CB La Salle Maó volem convertir aquesta cita en el partit de la solidaritat. El focus el posarem en Aladina, una Fundació encarregada d’ajudar a nens, nenes i adolescents malalts de càncer.  El CB La Salle Maó també es suma a la iniciativa. Els dos conjunts col.laboraran conjuntament en contribuir a que per damunt del resultat esportiu que es doni, l’autèntic guanyador d’aquest partit sigui la solidaritat amb els nens malalts de càncer. Amdós clubs han organitzat una serie d’iniciatives per recaptar doblers i juguetes que aniran destinats integrament a la Fundació.

Durant aquets dies es podran adquirir al Poliesportiu Ses Canaletes, per 5 euros s’adquiriran 3 pilotes per després, llançar-les desde la graderia al mig de la pista en un moment determinat del partit, del cual informarem degudament. També es podran llençar peluixos per col.laborar en la festa. Els jugadors d’ambdós equips les recolliran per després enviar-les a la Fundació Aladina.  Les pilotes podran ser adquirides també abans del partit.

Per arodonir la festa de la solidaritat ambdós equips aportaran 1 euro per cada punt anotat durant el partit que els enfrontarà aquest dissabte a partir de les 18.15 hores a Ses Canaletes.

Cal destacar la col.laboració de l’empresa Planet Toy que ens proporcionarà les pilotes que posteriorment seran enviades a Aladina.

Des del CCE Sant Lluís i el CB La Salle Maó feim una crida a tota l’afició per convertir aquest partit en una autèntica festa de la solidaritat, amb els nens i nenes que estan passant per aquesta dura experiència, i fer-lis, en la mesura del possible, passar unes festes de Nadal, Cap d’any i Reis entranyables amb els seus familiars i amics, gràcies en part a la solidaritat que els pugui transmetre la gent del bàsquet insular.

Sácale una sonrisa al cáncer infantil con la Pelota Solidaria

El próximo sábado día 13 se juega en Ses Canaletes el último partido antes de las Fiestas de Navidad, Fin de año y Reyes , el partido de categoría EBA Balear entre el CCE Sant Lluís – Insotel y el CB La Salle Mahón. Desde la Coordinación del CCE Sant Lluís y del jugador del equipo de EBA, Pitu Jiménez, ha surgido la idea de dedicar el partido a la Fundación Aladina. Puestos en contacto con el CB La Salle Mahón, no han dudado en sumarse a dicha iniciativa. El CCE Sant Lluís y el CB La Salle Mahón queiren convertir esta cita en el partido de la solidaridad. El foco lo pondremos en Aladina , una Fundación encargada de ayudar a niños , niñas y adolescentes enfermos de cáncer. Los dos conjuntos colaborarán conjuntamente en contribuir a que por encima del resultado deportivo que se dé , el auténtico ganador de este partido sea la solidaridad con los niños enfermos de cáncer. Ambos clubes han organizado una serie de iniciativas para recaudar dinero y juguetes que irán destinados íntegramente a la Fundación. Durante estos días se podrán adquirir en el Polideportivo Ses Canaletes, por 5 euros 3 pelotas para después, lanzarlas desde la grada en medio de la pista en un momento determinado del partido, del cual informaremos debidamente . También se podrán tirar peluches para colaborar en la fiesta. Los jugadores de ambos equipos las recogerán para luego enviarlas a la Fundación Aladina . Las pelotas podrán ser adquiridas también antes del partido. Por redondear  la fiesta de la solidaridad ambos equipos aportarán 1 euro por cada punto anotado durante el partido que les enfrentará este sábado a partir de las 18.15 horas en Ses Canaletes. Cabe destacar la colaboración de la empresa Planet Toy que nos proporcionará las pelotas que posteriormente serán enviadas a Aladina . Desde el CCE Sant Lluís y el CB La Salle Mahón hacemos un llamamiento a toda la afición para convertir este partido en una auténtica fiesta de la solidaridad, con los niños y niñas que están pasando por esta dura experiencia, y hacerles , en la medida de lo posible , pasar unas fiestas de Navidad, Fin de año y Reyes entrañables con sus familiares y amigos, gracias en parte a la solidaridad que les pueda transmitir la gente del baloncesto insular.

XUS ROTGER

SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

 

Los comentarios están cerrados.