Sports de ca Nostra

JUVENIL LLIGA NACIONAL. CE FERRERIES 1 – PE SANT JORDI 0.

ferreriesL’equip juvenil avui ha aconseguit una important victoria per 1 a 0 que ens treu de la zona de descens, ja que ocuparém la 15 posición, davant hem tingut un bon equip bastant dur fisicament que ha empés fins el final i amb varios jugadors que portaven perill en el tram final, peró la victoria ha estat justa ja que hem fet una gran primera part, molt intensos, presionant i recuperant la pilota, disposant de 3 bones ocasions de gol per haver anat al descans amb més clar avantatge, el gol ha arribat de una bona jugada que ha finalitzat Sergi Mercadal, el partit ha estat nostre fins el descans poguent anotar el segon gol.
Gol: Sergi Mercadal.
En la represa ens hem trobat bé damunt el camp durant els primers 20 minuts, controlant el joc i tapant amb encert la nostra área, només ha estat en el tram final que el gran esforç fet durant els primers 60 minuts ha passat més factura, l’equip eivissenc ha mostrat ser un equip de la part mitja alta i es una victoria molt ben treballada que donara més confiança de cara el derbi del proper diumenge a les 12 hores contra el Menorca.
En aquesta semana intentarém recuperar les forces per afrontar amb moltes ganes el partit, una victoria ens donaría més marge.

ENHORABONA A TOT L’EQUIP PER AQUESTA MERESCUDA I TREBALLADA VICTORIA.

Los comentarios están cerrados.