FACIL VICTORIA DEL CVS FET A SÓLLER DINS SAGRAT COR

9 diciembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
c.v.sOLLEREl nostre equip va solventar amb una fĂ cil victĂČria per 0-3 la seva visita al Col·legi Sagrat Cor. L’equip no es va deixar sorprendre i des d’un principi va anar per feina controlant el joc i el marcador amb facilitat grĂ cies sobre tot a l’intensitat en el joc que varen posar les solleriques i per altra banda la dieferĂšncia de qualitat tĂšcnica i tĂ ctica entre els dos equips era evident,  demostrant damunt el parquet del Col·legi Sagrat Cor que la victĂČria seria fĂ cil.

AixĂ­ que poques coses podem ressaltar d’aquest partit. Nomes que l’entrenador solleric va fer jugar a totes les seves jugadores i aquestes varen respondre amb bon joc. El proper divendres el nostre equip rebrĂ  la visita del Mayurqa A en al pavellĂł de

Son Angelats a partir de les 18h.

INFANTIL F. B : EL CONST. TUENT SÓLLER DÓNA LA CARA DAVANT EL LÍDER

Posted: 08 Dec 2014 10:59 PM PST

CONST. TUENT SÓLLER 0-3 CV BUNYOLA (13-25/16-25/15-25)
Un bon partit del Construccions Tuent SĂłller davant el lĂ­der Bunyola perĂČ sa victĂČria fou per les Bunyolines per un clar 0-3. Un Bunyola amb mes experiĂšncia amb un bon servei i tres jugadores molt altes. Les solleriques sortiren un poc apagades amb dificultat en recepciĂł a causa del fort i bon servei de les bunyolines, pero ses nostres nines anaren agafant ritme i lluitaren molt.

En definitiva merescuda victĂČria del Bunyola. La setmana que ve anam a Santa Margalida dissabte a les 11 h. Un Santa Margalida tercer classificat, un altre partit difĂ­cil on s’haurĂ  de tornar a lluitar molt per treure un bon partit.
Pel Const. Tuent SĂłller jugaren na Marta Riutort, Eva Villa, Aina Zamrik, Silvia Pomares, Aina Celia, Laia Vicens, Laura Manrique, Meisy Smith, Ana Maria Hernandez, Aina Hernandez Puig, Carla Corbett.

Comentarios cerrados