Sports de ca Nostra

FACIL VICTORIA DEL CVS FET A SÓLLER DINS SAGRAT COR

c.v.sOLLEREl nostre equip va solventar amb una fàcil victòria per 0-3 la seva visita al Col·legi Sagrat Cor. L’equip no es va deixar sorprendre i des d’un principi va anar per feina controlant el joc i el marcador amb facilitat gràcies sobre tot a l’intensitat en el joc que varen posar les solleriques i per altra banda la dieferència de qualitat tècnica i tàctica entre els dos equips era evident,  demostrant damunt el parquet del Col·legi Sagrat Cor que la victòria seria fàcil.

Així que poques coses podem ressaltar d’aquest partit. Nomes que l’entrenador solleric va fer jugar a totes les seves jugadores i aquestes varen respondre amb bon joc. El proper divendres el nostre equip rebrà la visita del Mayurqa A en al pavelló de

Son Angelats a partir de les 18h.

INFANTIL F. B : EL CONST. TUENT SÓLLER DÓNA LA CARA DAVANT EL LÍDER

Posted: 08 Dec 2014 10:59 PM PST

CONST. TUENT SÓLLER 0-3 CV BUNYOLA (13-25/16-25/15-25)
Un bon partit del Construccions Tuent Sóller davant el líder Bunyola però sa victòria fou per les Bunyolines per un clar 0-3. Un Bunyola amb mes experiència amb un bon servei i tres jugadores molt altes. Les solleriques sortiren un poc apagades amb dificultat en recepció a causa del fort i bon servei de les bunyolines, pero ses nostres nines anaren agafant ritme i lluitaren molt.

En definitiva merescuda victòria del Bunyola. La setmana que ve anam a Santa Margalida dissabte a les 11 h. Un Santa Margalida tercer classificat, un altre partit difícil on s’haurà de tornar a lluitar molt per treure un bon partit.
Pel Const. Tuent Sóller jugaren na Marta Riutort, Eva Villa, Aina Zamrik, Silvia Pomares, Aina Celia, Laia Vicens, Laura Manrique, Meisy Smith, Ana Maria Hernandez, Aina Hernandez Puig, Carla Corbett.

Los comentarios están cerrados.