Sports de ca Nostra

S’Hostalot – Athletic Club de Montuïri (1-3)‏

ATLETIC MONTUIRIPocs minuts passades les 19:30, era quan començava el partit entre s’Hostalot i l’Athletic Club de Montuïri, un partit amb molt de fred i amb pluja en alguns moments. Als quatre minuts de partit, Servera assistia a Mesquida i marcava el primer gol del partit 0-1. Ja a la segona part s’Hostalot empatava al min. 53 amb un gol de Osman 1-1. Després d’una falta d’Andreu al min 60 l’àrbitre expulsava a Andreu. Tres minuts més tard és produïda un penal sobre Mas, ell mateix el transformava i posava per davant als atlètics. No molt més tard als 76 min. de joc Nicolau amb un sorprenent xut i posava l’1-3 definitiu.
La dada a destacar del partit, és que hi havia més afició visitant que local i l’afició atlètica va cantar l’himne del club per animar als jugadors.
 
El proper partit serà el darrer com a locals de 2014, dissabte dia 13 de desembre a les 18:00 contra l’Atlètic son Xilmelis al Revolt.
 
 

Los comentarios están cerrados.