Sports de ca Nostra

l’Unió Esportiva Sami (Atlètic De Ciutadella CF)

Campo U.E.Sami

Campo U.E.Sami

Volem agraïr publicament a l’Unió Esportiva Sami i al Penya Ciutadella, la seva gran predisposició a cedir-nos temporalment els seus terrenys de joc degut a la eventualitat que ha sofert la tribuna del nostre camp. S’han portat fantàstic amb noltros i el Dosa Boscos per tal d’ajudar-nos; a més, el del Sami serà el camp que més s’utilitzarà pels entrenaments i possiblement per alguns partits del filial o del cadet. Gràcies també a n’en Nacho Seguí Pons del Dosa per coordinar l‘ús del Pavelló amb na Gary, la responsable del mateix. I sobre tot, un profund i sentit agraïment a la Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Ciutadella, na Inmaculada Tico González, que ha sigut brillant i ràpida amb el procedir d’aquestes molèsties. Enhorabona a ella per la gestió i moltes gràcies als abans anomenats per l’ajud en aquests incòmodes moments. Gràcies. Us tindrem informats de les novetats.

Los comentarios están cerrados.