Sports de ca Nostra

Espanyol B – Atlètic Balears (Diumenge 12,00 Hrs)

16-esp-b-atb-640x360Un Espanyol B vs Atlètic Balears és un partit amb una història molt recent. El primer d’ells es va disputar tan sols fa dos anys, així que aquesta serà la tercera vegada que el Balears visita la Ciutat Esportiva Dani Jarque, situada a Sant Adrià de Besòs. Unes instal·lacions de primer nivell per a una de les pedreres més importants del futbol català. L’encontre es durà a terme el diumenge 7, a les 12h i serà dirigit pel col·legiat valencià Francisco Javier Fernández Vidal. Serà retransmès en directe per IB3 Televisió.

El filial de l’Espanyol duu quinze jornades jugant de manera brillant. 4rt classificat, és el conjunt més golejador de la lliga. Jairo Morillas, amb nou dianes, és el màxim golejador de la competició i en bona part culpable dels registres del club barceloní. L’efectivitat de Jairo no seria possible sense un bloc al darrera. Aquest, entrenat per Lluís Planagumà, extècnic del Vila-real B, compta amb jugadors molt joves, lògicament, però no exempts d’experiència. Adrià Carmona n’és un bon exemple. Entre 2011 i 2013 va pertànyer a la disciplina de l’AC Milan, fins que li va arribar l’oportunitat de disputar minuts a la Segona divisió, primer de la mà del Saragossa i després del Girona.

D’altres companys ja han debutat al primer equip, com és el cas de Joan Jordán, l’ivorià Eric Bailly o Julián Luque, aquest darrer contra l’Alabès el passat dimecres en Copa del Rei. A més, el filial blanc-i-blau compta amb Pirulo i Pol Llonch, migcampistes amb experiència en la disputa de play-offs d’ascens a Segona de la mà de l’Hospitalet.

Si Planagumà recupera el defensa Àngel Martínez, Nico López fa el mateix amb Esteban, després de complir el partit de sanció per la seva expulsió a Reus. Per contra, serà baixa per sanció Guasp, que compleix el cicle de targetes, i els lesionats Oller, Álvaro i Damià.

La pluja de gols davant el Cornellà ha pujat la moral als jugadors més que mai, i si afegim la sortida de la zona de descens directe, la motivació encara és més gran. Una vegada més, tenim un compromís complicat a fora, però tots ja sabem que aquest Atlètic Balears és capaç de guanyar a qualsevol.

Los comentarios están cerrados.