Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller ; CADET FEMENI-A,MOLT BON RESULTAT EN UN NO TAN BON PARTIT

c.v. sollerNo sabem si donar-lis l’enhorabona pel resultat o bé hi ha una estirada d’orelles per l’irregular i fins i tot per moments desastrós partit jugat,aqui a casa,per les jugadores dirigides per Pep Tugores i patrocinades per la fantàstica empresa «Construccions Miquel Morell».
Rebien al CV Portocristo,un partit a priori assequible que donava opció a jugar a aquestes jugadores que,encara que no juguen regularment,ho necessiten com el pa.
El partit començava amb un molt bon ambient i amb coses molt positives fetes,gairebé sempre per jugadores menys habituals que donaven una bofetada als morros del seu entrenador,al crit de «vull i puc jugar» .Un primer set ben controlat i amb pocs errors que deixava un tanteig de 25 a 22 a favor de les locals.
Un segon set tambe amb rotacions també poc habituals on el més negatiu va ser el marcador,ja que va ser bonic i lluitat encara que l’hi portés l’equip contrari per un ajustat 23 a 25.
Tot i així el tercer si que va ser com solen ser els partits de les nostres en accions potents en atac i de molt control de pilota fins i tot en les accions d’atac contràries,no donant cap a opció a les Portenyas i tancant-lo amb un contundent 25-9 .
Però va arribar el quart set,bona recepció,bona defensa però un autèntic desastre en atac,estavellant la pilota una i altra vegada a la xarxa,deixant en l’oblit el bon fer de la segona línia i deixant la sort al «tie break» perdent per un 26 a 28.
Cinquè set d’infart,començant amb un resultat advers al canvi de camp de 4 a 8,moment en el que gràcies a l’encert d’algunes jugadores,es decantava aquest estrany partit a favor a les de la Vall,esperant que aquest partit serveixi d’exemple que es pot guanyar a tots,però que també tots poden guanyar-nos.
Proper partit a casa davant un CV Arta que promet donar mooolta guerra el proper dissabte 13 a les 12h.
Jugaren Carme Bernat,Sofia Vicens,MªAntonia Arbona,Cati Bujosa,Aina Rullan,Maria Avellaneda,Marga Bauza.Sofia Zamrik,Neus Rodriguez,Cati Barcelo,Aina Colom i la infantil Marga Sastre
Fuente CVS

Los comentarios están cerrados.