Sports de ca Nostra

CELEBRAT EL «DÍA DEL ENTRENADOR» (Galeria de Fotos)

2014-11-29 21.59.10Va presidir el president de la FFIB, Miquel Bestard, acompanyat pel responsable del Comitè d’Entrenadors, Jesús Díaz. Hi assistiren el regidor d’Esports de Palma, Fernando Gilet, i el representant del Consell de Mallorca, Joan Antoni Ramonell.

La jornada va començar amb un partit entre entrenadors i àrbitres contra veterans del R. Mallorca.
El sopar va ser al Restaurant Binicomprat d’Algaida.
Després de sopar, se varen lliurar els trofeus als entrenadors que varen aconseguir guanyar les lligues de la temporada 2013-2014. També hi va haver distincions per aquelles persones destacades en relació a les seccions tècniques del futbol balear. Aquests són alguns dels distingits:

Pere Gost
Josep Dols
Miquel Crespí
Francisco Fernández
Pepe Nebot (pòstum)
Galeria de Fotos Redacción Sportsdecanostra

Los comentarios están cerrados.