Sports de ca Nostra

Inauguració dels Jocs Escolars 2014, a Capdepera

esportescolar14_inauguracio1El dissabte 22 de novembre, es va celebrar una jornada esportiva amb una participació de gairebé 600 nins i nines de les comarques de Nord i Llevant. Aquesta és la quarta jornada  de presentació dels Jocs Esportius Escolars del Consell de Mallorca i la inauguració va tenir lloc en el recinte esportiu d’Es Figueral de Capdepera.  Fuente Cap Vermell

 

Aquesta jornada serveix per a donar per iniciada la temporada  2014- 2015 de futbol i bàsquet de les esmentades comarques, en les que participen un total de 38 equips i clubs de l’illa.

La trobada va començar a les 10 del matí, i tots els jugadors van poder passar el dia practicant l’esport d’una forma saludable i respectant sempre els valors que se volen transmetre jugant. A més, tots els jugadors i assistents van poder gaudir d’altres activitats  obertes com ara iniciació a l’escalada, circuits de psicomotricitat  i activitats lúdiques com zumba-kids, castells inflables, ball, tallers de manualitats i maquillatge… Dues activitats noves, que cridaren molt l’atenció, van ser kangoo-jumps i el motociclisme. Aquesta darrera, organitzada per la mateixa Federació Balear de Motociclisme, creà una gran espectació entre el públic assistent.

En acabar les activitats, tots els participants van rebre un regal per la seva assistència. Els actes van concloure al voltant de la una del migdia.

Cal comentar que el proper dissabte, 29 de novembre, tendrà lloc la darrera Jornada Inaugural a les comarques de Palma i Ponent, en el recinte esportiu de Sant Ferran de Palma. Tots hi estau convidats!

Los comentarios están cerrados.