Olímpic Felanitx – Athletic Club de Montuïri (2-1)‏ Segona derrota de la temporada.

24 noviembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

IMG_4681Eren les 16:00 quan començava el partit entre Olímpic Felanitx i Athletic Club de Montuïri al camp de futbol es Torrento.

En primer temps començava igualat, al minut 20 un jugador local ho intentava des de defora de l’àrea i Salas aturava la pilota molt a prop de l’esquadra de la porteria visitant.

Al min. 35, De Robert avançava als felanitxers 1-0. Poc després els montuïrers reaccionaven, i després d’una falta tirada per Servera, Ginard (42’) rematava de cap i empatava el partit 1-1.

A la mitja part l’entrenador Munar canviava a Cerdà Cifre i a Solier lesionat per Mas i Nicolau.

El segon temps també fou molt igualat. Al min. 70 Mañas marcava el 2-1 i posteriorment expulsaven a Andreu per doble targeta groga.

El partit acabava 2-1 a favor dels locals.

Alguns supersticiosos associen la derrota al num. de la jornada.

Acabada la jornada 13 l’Athletic Club de Montuïri ocupa la 7na posició de la classificació.