Sports de ca Nostra

Noticias del C.V.Soller

Posted: 23 Nov 2014 03:41 PM PST

REST. CA’N QUIROS SÓLLER 0-3 CV PÒRTOL (21-25/20-25/13-25)
Pels sollerics jugaren : Albert, Pep C., Damià, Pepllu, Pep T., Guiem i Gerard.
Tot i no arribar a guanyar sets i partits, els sollerics mostren millora setmana rera setmana i la valoració final despres del partit de dissabte va ser positiva. De mica en mica es van millorant els automatismes en pista i es cometen menys errades no forçades que mantenen l’equip viu en gairebé tots els sets que es disputen. Tot i això, els finals de set s’escapen en part per la falta d’experiència dels nostres i en part pel bon treball dels rivals.

Nomes en el tercer set, es varen cometre mes errades que no varen deixar els nostres lluitar pel parcial. La milora en recepció i bloqueig dels nostres es va reflectir en el joc dels locals que sortien del K1 amb atacs controlats, normalment per zona 4 on Gerard i Damià puntuaren en moltes ocasions.
Tot i la derrota, piles a tope per jugar el proper partit davant el CV Sant Joan que es troba empatat amb els sollerics a la coa de la classificació. Diumenge, un dels dos sumarà la seva primera victòria. Molta sort!!..

SENIOR FEMENI : TREBALLADA VICTÒRIA DEL CVS SÓLLER TOURS QUE MANTÉ EL LIDERAT

Posted: 23 Nov 2014 03:25 PM PST

Les nostres nines de Sóller Tours  varen aconseguir una nova victòria en un diputadíssim partit jugat el passat diumenge davant un combatiu equip com va ser el Bunyola per 3-0 amb parcials 25-22 / 25-12 / 30-28, aconseguint així la vuitena victòria consequtiva que els permet comandar la classificació.
Pel CVS Sóller Tours jugaren; Paula Pinya, Blanca Campillo, Marga Ramon, Nena Ramon, Adela Mas, Antonia Tovar, Neus Castell, Jeny Manrrique i, Aina Freixas.

Els espectadors que es varen donar cita al pavelló de Son Angelats varen poder gaudir d’un emocionant partit entre el dos primers classificats de la temporada passada, en un partit que a pesar de que el marcador fos un 3-0 a favor de les solleriques, la veritat que el partit va ser mes igualat que lo que diu el marcador. El primer set començar de forma igualada amb petites avantatges per les jugadores visitants però al final del set les solleriques començaren a dominar el joc i el marcador fins guanyar el set, on hi va haver mes erros que encerts per part dels dos equips.
El segon set no va tenir història ja que va ser dominat  clarament per les nines del Sóller Tours, sobre tot per el bon servei dirigit de les locals. El tercer i definitiu set va ser espectacular per el públic ja que el dos equips varen lluitar amb totes les seves forces damunt el parquet per apuntar-se aquest set. Les visitants varen dominar el marcador quasi tot el set fins arribar a tenir quatre pilotes de set però les solleriques varen sabre jugar aquests punts i amb un darrer servei de Marga Ramon varen tancar el partit i aconseguir aquesta important victòria.
El nostres aficionats no podran gaudir del nostre equip fins el proper diumenge dia 14 de desembre a les 12 h que rebran la visita del segon classificat com es l’Eivissa en un gran partit amb la lluita pel liderat de la competició.

INFANTIL F. B : EL CONST. TUENT SÓLLER SUMA UNA NOVA VICTÒRIA

Posted: 23 Nov 2014 01:48 PM PST

Nova victoria del Construccions Tuent Soller enfront del Massanella Aixa tres sets zero, 25-5, 25-12, 25-16. Un partit fàcil per les solleriques a causa de la poca experiència del visitant, sense infravalorar la tasca feta per les nostres nines, la bona feina feta dóna resultats.

La propera setmana visitem el Solartá un rival difícil on haurem de fer molta feina per treure un bon resultat.

Recordam a tots els nostres seguidors que diumenge que ve tenim sa presentació des club per la nova temporada. Estau tots convidats.

Los comentarios están cerrados.