Sports de ca Nostra

Milers de participants a la “Marxa popular contra la Violència de Gènere – 4ª Nòrdic Walking Ciutat de Palma”‏

lectura manifest-francisca Sampol i Borja GayaAna Ferriol: “mentre que existeixi una sola dona que pateixi violència de gènere, aquesta marxa tindrà ple sentit”

 

NW1 sortida NW Sortida NW1 voluntaris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palma de Mallorca, 23 de novembre 2014.- La regidora de Benestar Social i Igualtat de l’Ajuntament de Palma, Ana Ferriol i la directora general de l’Àrea, Mercè Varela, han assistit a la lectura del manifest de la “Marxa popular contra la Violència de Gènere – 4ª Nòrdic Walking Ciutat de Palma”, a càrrec de Francisca Sampol i Borja Gaya, voluntaris esportius de l’IME, i consensuat entre totes les forces polítiques municipals al que s’han sumat representants de les 250 associacions i entitats que componen el Pacte Palma contra la violència de gènere.

 

La regidora de Benestar Social i Igualtat, Ana Ferriol, en un discurs, ha felicitat a totes les entitats i voluntaris pel seu treball contra la violència de gènere destacant que “mentre que existeixi una sola dona que pateixi violència de gènere, aquesta marxa tindrà ple sentit”.

 

La plaça de Cort s’ha omplert de participants mentre el grup Tambors de la Pau, acompanyats pels Gegants de la Sala amenitzaven l’espera fins al moment de la sortida de la marxa.

 

A continuació, la regidora  de Sanitat i Consum, Rosa Llobera; la regidora de Districte Nord i Ponent,  Belén Soto;  la presidenta del Parlament de les Illes Balears, Margalida Duran, el director general d’Esport de l’Ajuntament de Palma, Damià Vich, i el gerent de l’IME, Antoni Ramis, s’han sumat per assistir a la sortida de la “Marxa popular contra la Violència de Gènere – 4ª Nòrdic Walking Ciutat de Palma”.

 

L’organització ha establert tres nivells de distància que estan situats a la platja del Molinar (3,5 km), Cala Gamba/ Es Carnatge (7 km) i Palma Aquarium (11 km). Els participants han pogut realitzar la marxa amb bastons o sense. El donatiu de 5 euros per adquirir els bastons anirà a benefici de Temps per a Tu (atenció a les víctimes de la violència de gènere) de la Creu Roja.

 

En arribar al Palma Aquarium, els quasi 2000 participants a la marxa solidària han rebut un refrigeri mentre que l’EMT cedia viatges gratuïts en les línies 15 i 25 per a tots els participants que desitjaven tornar amb autobús.

 

La quarta edició ha comptat amb la col·laboració públic privada doncs a la mateixa s’ha unit signatures com l’Hospital Quirón Palmaplanas, El Corte Inglés, Palma Aquarium, Cadena COPE, Cruz Roja, Boxi, Coca-Cola, la Caixa, i NW Palma, així com diferents organismes municipals.

 

El Nordic Walking és un esport no competitiu molt complet físicament i que poden practicar tots els grups de població ja que genera grans beneficis físics i mentals. Aquest esport conjumina els beneficis de l’exercici físic moderat i poc agressiu amb la recerca del benestar i la salut i el gaudi del medi ambient i la natura.

 

En els darrers anys Mallorca s’ha convertit en un referent per a la pràctica d’aquest esport ja que compta amb nombrosos itineraris dirigits a tots els públics, tant als nuclis rurals com als centres urbans.

 

 

Miles de participantes en la «Marcha popular contra la Violencia de Género – 4ª Nordic Walking Ciudad de Palma»

 

Ana Ferriol: «mientras que exista una sola mujer que sufra violencia de género, esta marcha tendrá pleno sentido»

 

 

Palma de Mallorca, 23 de noviembre 2014.- La concejala de Bienestar Social e Igualdad del Ayuntamiento de Palma, Ana Ferriol y la directora general del Área, Mercedes Varela, han asistido a la lectura del manifiesto de la «Marcha popular contra la Violencia de Género – 4ª Nordic Walking Ciudad de Palma «, a cargo de Francisca Sampol y Borja Gaya, voluntarios deportivos del IME, y consensuado entre todas las fuerzas políticas municipales en el que se han sumado representantes de las 250 asociaciones y entidades que componen el Pacto Palma contra la violencia de género.

 

La concejala de Bienestar Social e Igualdad, Ana Ferriol, en un discurso, felicitó a todas las entidades y voluntarios por su trabajo contra la violencia de género destacando que «mientras que exista una sola mujer que sufra violencia de género, esta marcha tendrá pleno sentido”.

 

La plaza de Cort se ha llenado de participantes mientras el grupo Tambores de la Paz, acompañados por los Gigantes de la Sala amenizaban la espera hasta el momento de la salida de la marcha.

 

A continuación, la concejala de Sanidad y Consumo, Rosa Llobera; la concejala de Distrito Norte y Poniente, Belén Soto; la presidenta del Parlamento de las Islas Baleares, Margarita Durán, el director general de Deporte del Ayuntamiento de Palma, Damià Vich, y el gerente del IME, Antoni Ramis, se han sumado para asistir a la salida de la «Marcha popular contra la Violencia de Género – 4ª Nordic Walking Ciudad de Palma».

 

La organización ha establecido tres niveles de distancia que están situados en la playa del Molinar (3,5 km), Cala Gamba / Es Carnatge (7 km) y Palma Aquarium (11 km). Los participantes han podido realizar la marcha con bastones o sin ella. El donativo de 5 euros para adquirir los bastones irá a beneficio de Temps per Tu (atención a las víctimas de la violencia de género) de la Cruz Roja.

 

Al llegar al Palma Aquarium, los casi 2000 participantes en la marcha solidaria han recibido un refrigerio mientras que la EMT cedía viajes gratuitos en las líneas 15 y 25 para todos los participantes que deseaban volver en autobús.

 

La cuarta edición ha contado con la colaboración público privada pues en la misma se ha unido firmas como el Hospital Quirón Palmaplanas, El Corte Inglés, Palma Aquarium, Cadena COPE, Cruz Roja, Boxi, Coca-Cola, la Caja, y NW Palma, así como diferentes organismos municipales.

 

El Nordic Walking es un deporte no competitivo muy completo físicamente y que pueden practicar todos los grupos de población ya que genera grandes beneficios físicos y mentales. Este deporte combina los beneficios del ejercicio físico moderado y poco agresivo con la búsqueda del bienestar y la salud y el disfrute del medio ambiente y la naturaleza.

 

En los últimos años Mallorca se ha convertido en un referente para la práctica de este deporte ya que cuenta con numerosos itinerarios dirigidos a todos los públicos, tanto en los núcleos rurales como en los centros urbanos.

Los comentarios están cerrados.