Sports de ca Nostra

Infantils ; l’Artà- l’Sp. Sant Marçal (1-5)

10417689_775278332545022_8858439223146068848_nEls infantils de l’Artà rebien la visita del lider, l’Sp. Sant Marçal, un equip de segon any i amb jugadors de molta calidat. L’equip artanenc li ha plantat cara, fins i tot, s’hagués pogut avançar al marcador però no hi ha hagut sort. L’equip visitant ha aprofitat una errada definsiva per avançar-se al marcador i, pocs minuts després l’Artà podria haver empatat, però una altre vegada sense sort. L’equip visitant ha aprofitat la velocitat dels seus davanters i ha aconseguit distanciar-se amb un 0-3 al descans. La segona part ha començat amb més intensitat per part de l’Artà i ha aconseguit retallar distàncies al marcador. Els locals han seguit pitjant, donant qualque susto als palmesans, però sense sort. En canvi, el Sant Marçal, ha aprofitat la diferència d’edat i ha aconseguit matar el partit amb dos gols més. Resultat final de 1-5 davant el que, segurament, serà campió de la lliga però amb un equip artanenc que li ha plantat cara. fiuente C.E,Arta

Los comentarios están cerrados.