CCE Sant Lluís-CD Alcàzar (102-59)

23 noviembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Els partits entre el CCE Sant Lluís i el CD Alcàzar s’han caracteritzat sempre per ser partits igualats, partits carregats de tensió, de rivalitat ben entesa, d’aquells partits que gairabé no fa falta motivar al jugador. La tradicional igualtat existent en aquest partits no va estar present ahir, ja que els homes d’en Joan Martínez es van mostrar molt superiors als vermells, que tot hi intentar-ho res van poder fer davant l’allau de joc del blaus. El CCE Sant Lluís va mostrar ahir el seu poder, fent disfrutar a la graderia que va premiar a l’equip corejant nombroses accions blaves.

Tots van sumar ahir, els deu jugadors que van participar al partit van anotar. El capità Sergio Muñoz i n’Isma van esser els màxims anotadors amb 19 punts cada un. En Sergio es va mostrar omnipotent a la zona, amb nombrosos rebots ofensius que gairabé sempre acabàven amb l’interior lluisser al tir lliure. Isma Seguí amb estat de gràcia desde els 6.75, fins a 5 triples van ser d’ell, Pitu Jiménez desplegant el seu millor joc, amb penetracions amb assistències que fèien disfrutar a Ses Canaletes, Dani García recuperant la seva millor versió…així podriem seguir un per un, fins hi tot el júnior Roger Orfila es va sumar a la festa amb dos triples.

Podríem resumir el partit dient que el CCE Sant Lluís es va agradar i va fer divertir al públic assistent a Ses Canaletes, amb un joc alegre i ràpit, un atac estàtic ordenat i una gran defensa, amb moltes estones de gran joc colectiu.

Només el primer període els homes d’en Siso van aguantar als blaus. Va ser un inici igualat, amb dos equips que els hi costava anotar. Però desde els 6.75 el CCE Sant Lluís va començar a rompre el partit i acabar el primer període amb 7 punts d’aventatge, 19-12.

Pitu Jiménez va mostrar el seu millor repertori ahir a Ses Canaletes

A l’encert desde els 6.75 es va unir el joc característic blau, amb moltes sortides al contratac i una gran defensa donàven un parcial de 8-0 per els lluissers, parcial romput per en Gerard Fanals, 25-15 a 6.53 per el descans. Es a partir d’aquí quan apareix la millor versió dèn Pitu Jiménez, amb assistències gairabé impossibles a Miki i Sergio i un joc que divertia a la grada, el 34-15 obligava a Siso Pons a demanar temps mort per intentar aturar l’allau lluisser. Tot hi intentar-ho poc no va poder reaccionar l’equip visitant, que va veure com al descans el CCE Sant Lluís dominava per 22 punts, 51-29.

Els primers minuts del tercer acte els vermells aconseguirien aturar la sangria de punts blava, lo que movia les diferències en torn als 20 punts, 59-38 a 5.06, però aqui es va acabar la resistència visitant, un nou parcial de 16-2, a cop de triple, fins a 13 en el partit, i a cop de contratac, tancàren l’acte amb la màxima renda lluissera 75-40.

Una renda que aumentaría fins als 40 punts, 84-44 a 6 minuts del final del partit. Aquí semblava que arribava la relaxació blava, que ho aprofitava l’Alcàzar per fer un 0-8 liderat per en Rafa Vidal i Gerard Fanals, que maquillava tímidament el marcador a 5 minuts per el final, 84-52. Però ahir els homes d’en Joan Martíenz en volíen més, tenien fam d’agradar a l’afició i van a tornar a engrassar la màquina per inflingir un nou parcial de 18-7 fins al final, gràcies al bon joc colectiu i l’encert amb el tir exterior. Al final un contundent 102 a 59 que reflexe lo que va passar sobre el parquet de Ses Canaletes i la diferència existent entre els dos equips.

L’afició lluissera va despedir a l’equip amb una gran ovació per el gran partit fet ahir.

Fitxa tècnica

CCE Sant Lluís 102 (19-32-24-27): Josuah 4, Pitu Jiménez 15, Mateo 2, Dani 10, Carlos 7, Isma 19, Mihi 13, Xavi 7, Sergio 19, Roger 6.

CD Alcàzar 59 (12-17-11-19): Mangado 5, Fanals 12, Ariza 7, Vidal 14, Raul, Sintes 4, Cardona 6, Petrus 4, Morlà 2, Herrera 5.

Àrbitres

P. Olives i J. Pons

Incidències

Gran entrada a Ses Canaletes par veure el millor partit fens fins ara per part dels homes d’en Joan Martínez. L’afició lluissera s’ho va passar d’allò mes be amb el joc blau i va despedir a l’equip amb una gran ovació.

El millor del partit

Tots van aportar, tots van sumar, tant en defensa com en atac, l’equip està creixent dia a dia i ahir va donar mostres de la qualitat que te regalant a la afició minuts de gran joc, tant individual com colectiu.

El pitjor del partit

Desert

XUS ROTGER

SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

Comentarios cerrados