Sports de ca Nostra

Bar Gost-Metalnox 4-2 CM VIA TACCIOLLI

logo tacciolliEls errors vermellencs provoquen una nova derrota. Gols de Alex i Sebas Gayá.

Tercera derrota en lliga del CM VIA TACCIOLLI. L’equip vermellenc no va estar gaire afortunat durant tot el partit i va cometre molts errors que ajudaren a la victòria local. Tot i aixó, els vermellencs s’avançaren en el marcador en els primers deu minuts de la primera part. En la segona part i amb empat a dos, els visitants cometeren dos errors que li costaren una nova derrota en lliga.
PLANTILLA: 2 Fede, 5 Nilson, 7 José Luis, 8 Alex (GOL), 9 Sergio, 10 Víctor, 12 Javi, 13 Carlos, 14 Sebas Gayá (GOL), 15 David, 16 Peña.
Tercera derrota en liga del CM VIA TACCIOLLI. El equipo bermellón no estuvo demasiado afortunado durante todo el partido y cometió muchos errores que ayudaron a la victoria local. A todo esto, los bermellones se adelantaron en el marcador en los primeros diez minutos de la primera parte. En la segunda parte i con empate a dos, los visitantes cometieron dos errores que costaron una nueva derrota en liga.

Los comentarios están cerrados.