Sports de ca Nostra

ELS ÀRBITRES DE LA FFIB DONEN BOTES DE FUTBOL A LA ÍNDIA

El Sant Jordi no quiere Arbitros MallorquinesA través de la Fundació del Futbol de la FFIB, el Comitè d’Arbitres ha regalat més de 100 parells de botes de futbol a una ONG de la ciutat índia de Surat

El president de la FFIB, Miquel Bestard, i el president del Comitè d’Àrbitres, Tomeu Riera, han fet entrega dels paquets de botes de futbol al representant de l’ONG Patshala, Mitul Patel. Patel, que té una empresa de restauració a Palma, s’ha mostrat molt agraït i ha assegurat que ell mateix s’encarregarà de fer-las arribar a l’ONG de la seva ciutat. L’ONG Patshala treballa per ajudar la gent pobre de la ciutat de Surat, que està ubicada al sud-oest de la península índica, i que té 5 milions d’habitants.

Miquel Bestard ha dit que la solidaritat és un valor propi del futbol, i que la feina de la Fundació del Futbol està dirigida a ajudar als que no tenen recursos. En aquest cas, ha afegit el president, la satisfacció és doble perquè la donació fomentarà la pràctica del futbol en aquelles regions de la Índia.

Les botes que ha donat el Comitè d’Àrbitres són noves i de diferents marques. Segons ha explicat el president dels àrbitres, provenen de les que estan destinades als colegiats de les Illes Balears i que per diversos motius no s’han utilitzat, la majoria de vegades perquè els àrbitres prefereixen usar unes botes pròpies.

Aquest acte s’emmarca en les activitats solidàries promogudes per la Fundació del Futbol, recentment creada
FFIB

Los comentarios están cerrados.