Sports de ca Nostra

Clínica Dental Delgado amb l’Atlètic Balears

la-foto-1-640x360-300x168Durant aquest mes de novembre, la reconeguda Clínica Dental Delgado, ha dut a terme una sèrie de revisions bucodentals a tots els jugadors del futbol formatiu del Club, amb l’objecte de garantir la salut i la higiene d’aquesta part tan important del cos dels nostres joves futbolistes. Les revisions s’han realitzat a les instal·lacions de Son Malferit, amb el material aportat per la Clínica Delgado, evitant així el desplaçament dels jugadors i agilitzant d’aquesta manera tot el procés.

És una iniciativa més, sorgida de la Direcció Esportiva i de Formació de l’Atlètic Balears, amb la que es pretén tenir cura de tots els aspectes que afecten o poden afectar a la salut dels esportistes, especialment en la seva etapa formativa. És per això que, iniciatives com aquesta, estan cridades a tenir una importància cabdal en el futur del nostre Club, que pretén seguir aconseguint acords de col·laboració amb diferents empreses i institucions vinculades al món de la salut en benefici dels nostres jugadors i les seves famílies.

El C.E. Atlètic Balears vol expressar el seu més sincer agraïment a la Clínica Delgado i, especialment, a la Dra. Alba Delgado i a l’auxiliar Aina Moragues, per la feina realitzada durant aquests darrers dies en benefici de la salut bucodental dels nostres esportistes. Moltíssimes gràcies.

Des de la Direcció Esportiva i de Formació de l’Atlètic Balears, volem reiterar el nostre compromís i el de tots els nostres entrenadors i coordinadors amb la salut, entesa des de tots els vessants, dels joves que formen part de les categories inferiors de la gran família blanc-i-blava.

ATB

Los comentarios están cerrados.