Sports de ca Nostra

AJUDES DE LA FUNDACIÓ PER AL CLUB SANT VICENÇ DE PAÜL DE LA SOLEDAT

CapturaLa Fundació del Futbol ha firmat un conveni de col·laboració amb el Club per les condicions precàries de les instal·lacions i per la manca de recursos. (A la foto, membres de la Fundació amb representants del club)
La Fundació, tal com va deixar clar el dia de la presentació en societat, vol tenir una sensibilitat especial per al barri de la Soledat de Palma, on està situada la FFIB, per la condició precària de moltes famílies de la zona.
Així, s’ha parlat amb els directius del club i s’ha arribat a l’acord d’establir un conveni d’ajudes que consistirà en aportar, per part de la Fundació, xarxes per a les porteries i 10 pilotes per entrenar i competir. També se facilitarà la pintura per pintar el terreny de joc.
El Club Sant Vicenç de Paül té equips de Futbol Sala de les categories menors (fins a infantils). La Fundació també s’ha compromés a fer-se càrrec de la quota d’inscripció dels jugadors que certifiquin que la seva família no té recursos.
FFIB

Los comentarios están cerrados.