Sports de ca Nostra

1ª Balear Masculina CV Pòrtol-CV Son Ferrer‏

99ac3c_e66918578aee4ae08c0279f117e7b200_jpg_srz_861_592_75_22_0_50_1_20_0

Resultat 0-3 per al CV Son Ferrer amb parcials: 13-25, 19-25 i 14-25.

Pobre imatge del nostre equip la presentada avui al poliesportiu Costa i Llobera de Pòrtol, davant un CV Son Ferrer molt superior.

El primer set ha estat un passeig pels visitants, que han creat moltíssimes dificultats a una dèbil recepció. Afegir el fet que amb el nostre servei només hem guanyat dues jugades.

El segon parcial s’ha iniciat amb una dinàmica diferent gràcies a que s’ha mantingut l’actitud competitiva i el rival s’ha confiat amb la diferència del tanteig anterior. La recepció ha estat més encertada, el que ha permès jugar ràpid i dificultar la feina del bloqueig visitant. D’aquesta manera hem arribat a una diferència esperançadora de 16-9, que s’ha esvaït amb el servei de només dos jugadors, els ex del Pòrtol Serra i Manolo Carrasco.

El tercer set s’ha iniciat amb un contundent parcial de 0-5, amb la sensació que al contrari li bastava amb passar la pillota per damunt la xarxa per puntuar. L’actitud lluitadora mostrada al segon parcial s’ha transformat en derrotisme, mostrant la pitjor cara de l’equip en tota la temporada.
Fuente C.V.Portol

Los comentarios están cerrados.