Sports de ca Nostra

Noticies del C.V.Soller

cv sollerSENIOR FEMENI : COMODE VICTORIA DEL CVS SOLLER TOURS DAVANT EL MONTESION

 

SENIOR FEMENI : COMODE VICTORIA DEL CVS SOLLER TOURS DAVANT EL MONTESION

Posted: 16 Nov 2014 11:08 PM PST

ENTREC. MONTESION 0-3 CVS SOLLER TOURS (13-25/7-25/11-25)
Aquest passat diumenge en el Pavelló del Col·legi Montesion les nostres nines del conjunt del CVS Sóller Tours varen aconseguir la seva setena victòria consecutiva per 0-3 amb parcials 13-25/7-25/11-25, que els permet seguir comandant la classificació de la Primera Balear femenina després de passar el primer terç de la lliga.

Les nostres nines es varen plantar al pavelló palmesà amb les idees molt clares, afrontant un partit molts seriós tot i ser uns dels conjunts coers de la categoria, respectant al rival i fent un joc seriós que partia des d’un bon servei dirigit que feia mal a les jugadores locals, una bona feina defensiva aprofitant la gran labor i sacrifici del les centrals en el bloqueig i uns bons atacs que deixaren a les locals amb poques armes per poder fer front a les nostres. Els sets varen ser molt paraescut  en el desenvolupament dels mateixos, amb domini en el marcador de les nostres.
El proper diumenge a les 12:00 h al pavelló de Son Angelats les nostres rebran la visita d’un conjunt que esta en alça en aquestes darreres jornades com es el CV Bunyola. Vos hi esperam!!.

INFANTIL F. A : EL CVS FET A SOLLER VENÇ A PORTO CRISTO

Posted: 16 Nov 2014 11:00 PM PST

CV PORTO CRISTO 0-3 CVS FET A SOLLER (11-25/11-25/15-25)
Aquest passat dissabte dematí les nostres es varen desplaçar a Porto Cristo per jugar el seu tercer partit de lliga i aconseguiren una còmoda victòria per 0-3 amb parcials 11-25/11-25/15-25. Aquesta victòria els permet comandar la classificació de primera infantil femenina.
Pel CVS Fet a Sóller varen jugar, Carla Bort,  Auba Selles, Teresa Mas, Mariona Galindo, Andrea Luis, Luisa De Miranda, Carla Ferragut, Marta Jaume, Aina Gomez, Magdalena Pujol i Laura Mayol.
El conjunt  solleric de CVS Fet a Sóller continua la seva bona ratxa de resultats  i joc guanyant clarament dins Porto Cristo davant un conjunt molt voluntariós que va lluitar totes ses pilotes amb gran feina defensiva que en un primer moment va sorprendre a les jugadores solleriques que sortiren un poc confiades del seu potencial, però punt a punt les nostres varen trobar el seu joc habitual  i així l’equip local poques coses va poder fer. Les nostres es varen trobar a Porto Cristo un equip molt animós amb un públic que va animar molt a l’equip local cosa que va fer que les nostres tingueren que esta mes centrades i desenvolupar el seu millor joc per aturar a les jugadores locals.
El proper dissabte, les solleriques tenen jornada de descans per tornar a la competició d’aquí a 15 dies a les 18:00 h del divendres 28 davant el St. Josep Obrer. Molta sort!..

INFANTIL F. B : GRAN VICTORIA DEL CONST. TUENT SOLLER

Posted: 16 Nov 2014 10:51 PM PST

AGORA PORTALS 1-3 CONST. TUENT SOLLER (21-25/24-26/25-21/25-27)
 
En la segona jornada de lliga arribà la victoria per les Solleriques dirigides per Guiem Rullan. Una gran victòria per 1-3 davant l’Àgora Portals amb sets molt ajustats com mostra el marcador.
 
Pel Construccions Tuent Sóller jugaren : Eva Villa, Silvia Pomares, Aina Zamrik, Aina Celià, Meisy Smith, Laia Vicens, Laura Manrique, InesTugores, Carla Corbett i Ana Mª Hernandez.
Un partit emocionant fins a la fí, on haguérem de remuntar cada set i en un darrer parcial on perdent 20-16 es guanyà 25-27 amb una espectacular remuntada. Un Ágora Portals, seguint sa tònica que ens trobarem enguany, amb moltes jugadores altes i més grans que les Solleriques amb un joc molt directe i un bon bloqueig. Però la bona feina i les ganes feren que les solleriques donessin un recital en defensa i atac.
 
 
En definitiva una treballada victòria i molt merescuda. Enhorabona nines!!. La propera setmana reben la visita del AJ Massanella-Aixa dissabte a les 12 h a Son Angelats. Vos esperam!!.

Los comentarios están cerrados.