Sports de ca Nostra

Athletic Club de Montuïri 1 – Pòrtol 1

atletic club montuiriEl partit començava a les 18h el dissabte 14 de novembre, després d’algunes baixes de darrera hora de jugadors i directius montuïrers que varen obligar a l’entrenador Munar a fer alguns canvis en la convocatòria. En el primer temps els marratxiners dominaven el joc, però a la mitja hora de joc es produïa una penal sobre Mesquida quan es dirigia cap a la porteria visitant, i Mas transformava en gol posava l’1-0. A la segona part, al minut 56 els marratxiners empataven el partit, després d’una pilota penjada de la banda i Siquier s’encarregava de marcar l’1-1. A les acaballes del partit, s’ocasionava una falta a la banda, i el col·legiat expulsava al visitant Mulet. Després d’un embull, l’àrbitre, xiulava bot neutral al centre del camp. Pocs minuts més tard el col·legiat xiulava el final de l’encontre.
Alineació: Salas, Bergas, Ortiz, Cerdà Cifre, Rechach, Aloy, Nicolau, Mora, Mesquida, Mayol, Mas. Suplents: Miralles Martorell, Solier, Coll, Andreu, Servera.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Antoni Vidal i Joan Mayol.
Canvis: Servera per Mayol (61’), Solier per Mas (70’), Andreu per Mora (90’).
Targetes: Mas (32’), Ortiz (80’), Mora (87’).
Àrbitre: Oliver Piriz.

 

Los comentarios están cerrados.