Consell «B» 0 – Athletic Club de Montuïri 2

10 noviembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
ImageProxyFaltaven pocs minuts per les 18:30 quan l’arbitre xiulava el començament del partit al camp de Consell. Una primera part sense molts de precedents, fou dominada pels montuïrers. Just al principi de la 2a part Ginard es plantava davant el porter i marcava el 0-1. Pocs minuts després, es produïa una falta al costat de l’àrea local, i Solier (53’) enviava la pilota al primer pal i així marcava el 0-2. Quasi al final del partit Mas i Mesquida tengueren dues ocasions del gol sense èxit.
En el segon temps els atlètics dominaren clarament el joc del partit, tot i que els locals jugaren molt dur.
Alineació: Salas, Candela, Ortiz, Cerdà Cifre, Rechach, Aloy, Mayol, Mora, Ginard, Solier, Nicolau.
Suplents: Coronado, Miralles Martorell, Mas, Mesquida, Andreu.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Llorenç Miralles.
Canvis: Mas per Solier (56’), Andreu per Ginard (66’), Mesquida per Mayol (79’), Coronado per Rechach (89’).
Targetes: Cerdà Cifre (22’), Recach (30’), Ginard (46’), Mas (61’), Mora (83’),
Àrbitre: Gilabert Giron.

Acabada ja 11a jornada l’Athletic quedarà a la 5a posició

El partit següent serà dissabte que ve a les 18h a Montuïri. Athletic Club de Montuïri – Pòrtol.