Sports de ca Nostra

Basket ; CCE Sant Lluís – Ciutat d’Inca (96-63)

miki1Nova victòria del CCE Sant Lluís d’en Joan Martínez Escala, devant un jove i lluitador Ciutat d’Inca, en un partit que ha sentenciat l’equip blau després del descans amb un parcial de 18-3. L’aportació ofensiva d’homes com Sergio, Isma, Miki, Dani i Pitu, unit a la gran feina d’equip van ser fonamentals per aconseguir una còmode victòria.

El partit ha començat amb un intercambi de citelles per ambdós equips, que donava un primer període amb màxima igualtat. Riutrot desde els 6.75 donava l’única aventatge visitant, Apareixia llevors el “capi” Sergio Muñoz, que amb 8 punts gairabé consecutius semblava donar la primera empenta en l’electrònic de Ses Canaletes arribant al final del primer acte amb 5 punts d’aventatge per els lluissers, 24-19.

El segon període començava de forma similar, amb un Ciutat d’Inca plantant cara a un Sant Lluís que intentava imposar el seu joc. Si al primer període era en Sergio que donava la primera estirada, en aquest acte va aparèixer Dani García, amb el seu repertori clàsic, i amb el canell calent, dos triples consecutius del català estiràven el marcador als deu punts, 45-35. Un triple final del júnior Roger Orfila mantindríen eisma cce-incals 10 punts al descans, 51-31.

Després del descans es va acabar de rompre el partit, un bon Pitu desde la direcció d’equip, un Isma Seguí encertat desde el tir exterior,  un gran Sergio Muñoz a la pintura juntament amb un treball tàctic molt seriós donàven els millors minuts blaus, amb un parcial de 19-2 en 7 minuts que matava el partit. A partir d’aquí l’equip inquer poc va poder fer devant la superioritat del CCE Sant Lluís. El parcial d’aquest període ho diu tot, 26-8 i partit sentenciat.

Quant un equip aconsegueix tenir 5 homes per damunt dels 10 punts, 4 d’ells per damunt dels 15, es molt difícil que se li escapi el partit. Si a això unim el gran traball d’equip que realitzen els 12 jugador, dona com a resultat una victòria clara devant un equip lluitador.

Els darrers 10 minuts van ser utilitzats per el coach local per donar minuts a tots. L’equip va devallar un pistó el treball defensiu però tot hi així la victòria va ser clara i contundent, 96-63.

mikiFitxa tècnica

CCE Sant Lluís 96 (24-27-26-19): Josuah 1, Pitu 10, Mateu 3, Dani 19, Cice, Carlos 3, Isma 17, Miki 16, Xavi 1, Sergio 23, Roger 3.

20 faltes personals. El.liminat per 5 faltes Pitu Jiménez.

Ciutad d’Inca 63 (19-22-8-14): Parra 6, Serra 17, Riutort 16, Aloy, De Mendoza, Roman 15, Gelabert 4, Runza 4,  Villar,  Valentin, Jurado, V. Jurado .

26 faltes personals. El.liminats per 5 faltes De Mendoza i Gelabert.

Àrbitres

Armendáriz i Saura

Incidències

Gran entrada a Ses Canaletes amb prop de 300 afcionats que han despedit a l’equip amb una gran ovació. S’ha guardat un minut de silenci en memòria del pare de D. Cayetano Donato, Auxiliar de Taula de la Federació de Bàsquet de les illes Balears.

El millor del partit

Per damunt de l’aportació ofensiva d’alguns jugadors, cal destacar avui el bon treball a nivell colectiu que està fent l’equip. L’equip, dia rera dia va creixent i donant mostres del bon treball semanal.

El pitjor del partit

Avui es de justícia deixar deserta aquesta secció

Fotos: Toñi Soler

Los comentarios están cerrados.