Sports de ca Nostra

Prèvia Lleida Esportiu – Atlètic Balears(Diumenge 12,00 Hrs)

12-lleida-atb-640x360Quan un equip no es troba en el seu millor moment, enfrontar-se al líder no sol ésser el remei més desitjable per a tècnics i jugadors, però el calendari mana i l’Atlètic Balears s’hi presentarà amb l’esma de reïvindicar-se a si mateix i, per què no, per emportar-se els tres punts en joc. El guipuscoà Aitor Gorostegi arbitrarà aquest partit, que es disputarà diumenge –el famós 9N– al Camp d’Esports de Lleida a les 12h.

Ens separen 14 punts. La distància que hi ha entre el primer i el darrer classificat. El Lleida, colíder amb 21 punts, empatat amb el Nàstic de Tarragona, és una refundació de l’any 2011 que substitueix l’històric UE Lleida. Ara, el nom oficial del club és Lleida Esportiu Terraferma Club de Futbol i des de fa uns anys cerca tornar a la Segona divisió, categoria que va perdre el 2006.

Els del Segrià tenen un equip ple de joves, la majoria formats en el planter. Bon exemple d’aquesta política són el porter Pau Torres o el defensa Pau Bosch. A la mitja i a davant trobam dos vells coneguts, Dani Fragoso i Salva Chamorro, que en la segona volta de la  2012-2013 varen vestir l’elàstica del Balears. Chamorro, peça important en l’ascens del Llagostera la passada campanya, comparteix atac amb Diego, futbolista vengut de la Ponferradina i que amb quatre dianes és el màxim golejador dels blaus. El tècnic és Imanol Idiákez, exjugador d’equips de Segona B i germà major d’Íñigo Idiákez, qui va ser futbolista de la Reial Societat durant molts d’anys.

Els lleidatans, que són líders tot i haver empatat els dos darrers partits, rebran un Atlètic Balears disposat a donar la campanada. La darrera visita al Camp d’Esports va acabar en 1 a 1. Tot el que sigui sumar fora és positiu, però millor tres punts que un, i això és a pel que anirà el Balears. No tenim cap sancionat i l’única baixa confirmada és la del porter Perales. Fullana és dubte per mor d’un turmell tocat.
web Atletic balears

Los comentarios están cerrados.