Noticies del C.V.Soller‏

6 noviembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
cv sollerSi ja fa mĂ©s d’un mes que Juvenils i SĂ©niors varen començar les seves lligues, a la fĂ­, comencen Infantils i Cadets. Ni mes ni menys que tres Infantils Femenins, dos Infantils Masculins, un Cadet FemenĂ­ i un altra MasculĂ­ saltaran a les pistes de volei per donar inici a unes competicions que segur que deixaran moments inoblidables per a tots..

En quant a la categoria masculina, l’Infantil B, a les ordres de Pep Campillo contarĂ  amb una mescla de cares noves i d’altres que fa tants anys que veim a Son Angelats que, tot i ser alevins, ja comencen a ser veterans. L’equip de Campillo jugarĂ  patrocinat per un clĂ ssic del CVS, l’empresa local, Fustes Ca’n Vaquer que, com altres dels nostres patrocinadors, nomes sentir el seu nom, es pensa directament en volei.

L’Infantil A, dirigit per Felip Reynes, tornarĂ  a cercar les mĂ ximes cotes seguint la recepta de sempre. Feina, rigor i disciplina. Els acompanyarĂ , per segon any consequtiu, l’empresa d’aigues Aqualia, que segueix apostant pel projecte CVS. GrĂ cies i benvinguts a una nova temporada de volei.
El Cadet masculĂ­ tambĂ© seguirĂ  a les ordres de Felip Reynes i com l’Aqualia SĂłller segur que ens dona moltes alegries en forma de resultats. Enguany els patrocina la constructora local, Const. Marc Galindo. En Marc segueix apostant pel CVS i enguany contarĂ  amb un equip que segur que donarĂ  a parlar. Preparau-vos per sentir Marc Galindo moltes vegades per motius ben importants… arrancam!…
I en categoria femenina trobam l’Infantil C que estrena entrenadora i patrocinador. Na Marta Bauza agafa per primera vegada un equip federat com a primera entrenadora perĂČ du molts anys a les banquetes. Du el grup que ha pujat amb ella des de l’escoleta i ja en pretemporada han sorprĂšs pel volei que han mostrat. En la seva estrena, rebem tambĂ© a un nou patrocinador que s’incorpora al CVS amb ganes de col-laborar amb la feina feta pels sollerics. El Forn Ca’n Frau, es un clĂ ssic a SĂłller. Tothom el coneix i sap que s’hi pot trobar. Ara tambĂ© el trobareu a Son Angelats recolzant els nostres nins. Des del club, moltissimes gracies a Ca’n Frau i a la seva propietĂ ria Antonia Frau. Benvinguts!..
L’Infantil B segueix amb el grup que l’any passat ja va dirigir en Guiem Rullan. Enguany toca seguir amb la feina iniciada la temporada passada. Toca recollir fruits i evolucionar en tots els aspectes del joc. Segur que amb la bona feina den Guiem, disfrutarem de veure crĂ©ixer les nostres jugadores. L’equip den Guiem enguany jugarĂ  recolzat per Construccions Tuent que tambĂ© s’ha convertit en un col-laborador habitual del CVS. GrĂ cies per seguir amb nosaltres i preparats per gaudir d’una gran temporada!.
L’Infantil A, el CVS Fet a SĂłller, ja va debutar la setmana passada amb una clara victĂČria a CIDE, mostrant quines son les seves intencions.
I finalment trobam el Cadet femenĂ­ que dirigit per Pep Tugores cercarĂ  apropar-se als millors de la categoria en una temporada on el rendiment de les nostres es una incĂČgnita en un grup que mescla jugadores del Cadet A de l’any passat, amb altres del Cadet B, Infantil A… Segur que la feina den Pep durant la pretemporada es deixarĂ  notar des del primer encontre en un equip patrocinat per un altra dels classics del CVS. Construccions Miquel Morell segueix amb nosaltres, per alegria de tots. Familia integrada dins el club, que viu el dia a dia dels nostres i que ens ajuda a seguir amb ilusiĂł en la feina de tots..
GRACIES I BENVINGUTS A TOTS A UNA NOVA TEMPORADA DE MES QUE VOLEI!!…

Comentarios cerrados