Sports de ca Nostra

Noticies del C.V.Soller‏

cv sollerSi ja fa més d’un mes que Juvenils i Séniors varen començar les seves lligues, a la fí, comencen Infantils i Cadets. Ni mes ni menys que tres Infantils Femenins, dos Infantils Masculins, un Cadet Femení i un altra Masculí saltaran a les pistes de volei per donar inici a unes competicions que segur que deixaran moments inoblidables per a tots..

En quant a la categoria masculina, l’Infantil B, a les ordres de Pep Campillo contarà amb una mescla de cares noves i d’altres que fa tants anys que veim a Son Angelats que, tot i ser alevins, ja comencen a ser veterans. L’equip de Campillo jugarà patrocinat per un clàssic del CVS, l’empresa local, Fustes Ca’n Vaquer que, com altres dels nostres patrocinadors, nomes sentir el seu nom, es pensa directament en volei.

L’Infantil A, dirigit per Felip Reynes, tornarà a cercar les màximes cotes seguint la recepta de sempre. Feina, rigor i disciplina. Els acompanyarà, per segon any consequtiu, l’empresa d’aigues Aqualia, que segueix apostant pel projecte CVS. Gràcies i benvinguts a una nova temporada de volei.
El Cadet masculí també seguirà a les ordres de Felip Reynes i com l’Aqualia Sóller segur que ens dona moltes alegries en forma de resultats. Enguany els patrocina la constructora local, Const. Marc Galindo. En Marc segueix apostant pel CVS i enguany contarà amb un equip que segur que donarà a parlar. Preparau-vos per sentir Marc Galindo moltes vegades per motius ben importants… arrancam!…
I en categoria femenina trobam l’Infantil C que estrena entrenadora i patrocinador. Na Marta Bauza agafa per primera vegada un equip federat com a primera entrenadora però du molts anys a les banquetes. Du el grup que ha pujat amb ella des de l’escoleta i ja en pretemporada han sorprès pel volei que han mostrat. En la seva estrena, rebem també a un nou patrocinador que s’incorpora al CVS amb ganes de col-laborar amb la feina feta pels sollerics. El Forn Ca’n Frau, es un clàssic a Sóller. Tothom el coneix i sap que s’hi pot trobar. Ara també el trobareu a Son Angelats recolzant els nostres nins. Des del club, moltissimes gracies a Ca’n Frau i a la seva propietària Antonia Frau. Benvinguts!..
L’Infantil B segueix amb el grup que l’any passat ja va dirigir en Guiem Rullan. Enguany toca seguir amb la feina iniciada la temporada passada. Toca recollir fruits i evolucionar en tots els aspectes del joc. Segur que amb la bona feina den Guiem, disfrutarem de veure créixer les nostres jugadores. L’equip den Guiem enguany jugarà recolzat per Construccions Tuent que també s’ha convertit en un col-laborador habitual del CVS. Gràcies per seguir amb nosaltres i preparats per gaudir d’una gran temporada!.
L’Infantil A, el CVS Fet a Sóller, ja va debutar la setmana passada amb una clara victòria a CIDE, mostrant quines son les seves intencions.
I finalment trobam el Cadet femení que dirigit per Pep Tugores cercarà apropar-se als millors de la categoria en una temporada on el rendiment de les nostres es una incògnita en un grup que mescla jugadores del Cadet A de l’any passat, amb altres del Cadet B, Infantil A… Segur que la feina den Pep durant la pretemporada es deixarà notar des del primer encontre en un equip patrocinat per un altra dels classics del CVS. Construccions Miquel Morell segueix amb nosaltres, per alegria de tots. Familia integrada dins el club, que viu el dia a dia dels nostres i que ens ajuda a seguir amb ilusió en la feina de tots..
GRACIES I BENVINGUTS A TOTS A UNA NOVA TEMPORADA DE MES QUE VOLEI!!…

Los comentarios están cerrados.