Sports de ca Nostra

Palma de Mallorca presenta «Passion for Running» a la World Travel Market de Londres‏

rdp Londres WTML’emblemàtica corredora Kathrine Switzer serà l’ambaixadora d’aquest nou producte turístic per posicionar Palma en el circuit internacional d’esdeveniments esportius 

Londres, 5 de novembre 2014.- El gerent de la Fundació Turisme Palma de Mallorca 365, Pedro Homar, ha presentat aquest matí en el marc de la Fira Internacional de Turisme de Londres, World Travel Market el nou producte turístic esportiu «Passion for Running». A l’acte ha assistit també la primera dona que va córrer la marató de Boston, Kathrine Switzer.

Tal i com ha explicat Homar, «l’esport és considerat un producte clau dins de l’estratègia turística que està desenvolupant la FTPM 365 per tal d’allargar la temporada». En aquest sentit, el gerent ha destacat «els atractius que posseeix Palma i que la converteixen en la destinació ideal per a la pràctica i competició de l’esport els 365 dies de l’any, no només per a professionals, sinó també per a aficionats i amateurs de tots els nivells». Per això, amb l’objectiu de posicionar Palma en el circuit internacional d’esdeveniments esportius de gran rellevància, la FTPM 365, sota el lema «Passion for Running», ha seleccionat per al 2015 set esdeveniments vinculats a aquesta modalitat, dels quals dos són completament nous per a la ciutat.

 

Així mateix, Pedro Homar ha assenyalat que «aquest nou producte turístic es promocionarà en tots els grans esdeveniments esportius a nivell europeu que se celebren en els propers mesos i durant l’any que ve, com les maratons de Berlín, Frankfurt, Marsella, Barcelona, la ultra Trail du Mont Blanc, etc».

Les proves que se celebren entre març i desembre de 2015 comencen, acaben o es duen a terme en la seva totalitat a la ciutat, i inclouen maratons, triatlons, marxa nòrdica i proves de resistència, mentre que les distàncies varien des dels cinc fins a 515 quilòmetres per a proves que exigeixen una alta preparació física.

Carreres.- Durant la seva intervenció, Pedro Homar ha indicat que per al pròxim any se celebraran a Palma dues carreres completament noves per a la ciutat. La K42 TransMallorcaRun, una cursa que veurà corredors d’alt nivell fer front a la seva cinquena i última fase a la ciutat. Aquest esdeveniment extrem es durà a terme entre el 19 i 22 de novembre i cobreix un total de 400 quilòmetres.

També és nova la Ultra515 Europa, un esdeveniment de resistència de tres dies que es duu a terme entre el 10 i el 12 de setembre, que inclou una cursa de 84 quilòmetres a peu, 10 de natació i 420 en bicicleta.

«Passion for running» inclou també altres cinc proves, el Triatló Port de Palma, un esdeveniment d’alta intensitat que tindrà lloc el 6 de setembre; la Palma de Mallorca Marató prevista per al 18 d’octubre, que en la seva darrera edició baix el nom TUI Marathon va reunir més de 12.000 atletes de 56 països; el Nordic Walking Ciutat de Palma, una marxa de caràcter popular amb tres distàncies per a tots els nivells de participants que serà el 22 de novembre, i la Cursa de Sant Silvestre Juaneda, que se celebrarà el 27 de desembre tancant d’aquesta manera el calendari de carreres a Palma.

Així mateix, el gerent de la FTPM 365 ha destacat que aquesta nova iniciativa turística s’inicia amb la 261 Women ‘s Marathon, que se celebrarà el 8 de març coincidint amb el dia internacional de la dona.

Per finalitzar, Pedro Homar s’ha mostrat molt satisfet amb el suport de Kathrine Switzer, «una de les figures més emblemàtiques del món del running» i li ha agraït el que «hi hagi confiat en la ciutat de Palma per celebrar una carrera tan rellevant com és la 261 Women’s Marathon».

Per la seva banda, Kathrine Switzer ha declarat que «Palma ens ofereix el marc perfecte per a convidar a totes les dones aficionades al running a una experiència única, que servirà de marc de referència per a les futures proves a celebrar en altres països. La 261 Women ‘s Marathon és un esdeveniment singular, que creixerà amb el temps i se celebrarà a altres ciutats», ha conclòs Switzer.

Pedro Homar, Kathrine Switzer, Javier Bonet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palma de Mallorca presenta “Passion for Running” en la World Travel Market de Londres

 

La emblemática corredora Kathrine Switzer será la embajadora de este nuevo producto turístico para posicionar Palma en el circuito internacional de eventos deportivos

 

 

Londres, 5 de noviembre 2014.- El gerente de la Fundación Turismo Palma de Mallorca 365, Pedro Homar, ha presentado esta mañana en el marco de la Feria Internacional de Turismo de Londres, World Travel Market el nuevo producto turístico deportivo “Passion for Running”. Al acto ha asistido también la primera mujer que corrió el maratón de Boston, Kathrine Switzer.

 

Tal y como ha explicado Homar, “el deporte es considerado un producto clave dentro de la estrategia turística que está desarrollando la FTPM 365 con el fin de alargar la temporada”. En este sentido, el gerente ha destacado “los atractivos que posee Palma y que la convierten en el destino ideal para la práctica y competición del deporte los 365 días del año, no sólo para profesionales, sino también para aficionados y amateurs de todos los niveles”. Por ello, con el objetivo de posicionar Palma en el circuito internacional de eventos deportivos de gran relevancia, la FTPM 365, bajo el lema “Passion for Running” ha seleccionado para 2015 siete eventos vinculados a esta modalidad, de los cuales dos son completamente nuevos para la ciudad.

 

Asimismo, Pedro Homar ha señalado que “este nuevo producto turístico se promocionará en todos los grandes eventos deportivos a nivel europeo que se celebran en los próximos meses y durante el año que viene, como los maratones de Berlín, Frankfurt, Marsella, Barcelona, la Ultra Trail du Mont Blanc, etc.”.

 

Las pruebas que se celebran entre marzo y diciembre de 2015 comienzan, acaban o se llevan a cabo en su totalidad en la ciudad, e incluyen maratones, triatlones, nordic walking y pruebas de resistencia, mientras que las distancias varían desde los cinco hasta 515 kilómetros para pruebas que exigen una alta preparación física.

 

Carreras.- Durante su intervención, Pedro Homar ha indicado que para el próximo año se celebrarán en Palma dos carreras completamente nuevas para la ciudad. La K42 TransMallorcaRun, una carrera que verá corredores de alto nivel hacer frente a su quinta y última fase en la ciudad. Este evento extremo se llevará a cabo entre el 19 y 22 de noviembre y cubre un total de 400 kilómetros.

 

También es nueva la Ultra515 Europa, un evento de resistencia de tres días que se lleva a cabo entre el 10 y el 12 de septiembre, que incluye una carrera de 84 kilómetros a pie, 10 de nado y 420 en bicicleta.

 

“Passion for running” incluye también otras cinco pruebas, el Triatlón Puerto de Palma, un evento de alta intensidad que tendrá lugar el 6 de septiembre; la Palma de Mallorca Maratón prevista para el 18 de octubre, que en su última edición bajo el nombre TUI Marathon reunió a más de 12.000 atletas de 56 países; el Nordic Walking Ciutat de Palma, una marcha de carácter popular con tres distancias para todos los niveles de participantes que será el 22 de noviembre, y la Carrera de San Silvestre Juaneda, que se celebrará el 27 de diciembre cerrando de este modo el calendario de carreras en Palma.

 

Asimismo, el gerente de la FTPM 365 ha destacado que esta nueva iniciativa turística se inicia con la 261 Women’s Marathon, que se celebrará el 8 de marzo coincidiendo con el día internacional de la mujer.

 

Para finalizar, Pedro Homar se ha mostrado muy satisfecho con el apoyo de Kathrine Switzer, “una de las figuras más emblemáticas del mundo del running” y le ha agradecido el que “haya confiado en la ciudad de Palma para celebrar una carrera tan relevante como es la 261 Women’s Marathon”.

 

Por su parte, Kathrine Switzer ha declarado que “Palma nos ofrece el marco perfecto para invitar a todas las mujeres aficionadas al running a una experiencia única, que servirá de marco de referencia para las futuras pruebas a celebrar en otros países. La 261 Women’s Marathon es un evento singular, que crecerá con el tiempo y se celebrará en otras ciudades”, ha concluido Switzer.

Pie de foto.- Pedro Homar, Kathrin Switzer y Javier Bonet, hoy en la rueda de prensa de presentació de “Passion for Running” en la WTM de Londres.

 

Los comentarios están cerrados.