L’IME entrega els premis de fotografia Esportgràfica Fitness Palma 2014‏

4 noviembre 2014 | Por lorenzo | Categoria:

unnamedEn aquesta edició s’han presentat 25 fotògrafs, que han captat imatges de la darrera Fitness Palma celebrada el setembre

 

 

Palma, 4 de novembre de 2014.- El tinent de batlia de Cultura i Esports, Fernando Gilet, ha entregat avui al Palau Municipal d’Esports Son Moix els diplomes als cinc guanyadors i quatre finalistes de l’Esportgràfica Fitness Palma 2014, que va tenir lloc el passat mes de setembre al parc de la Mar i que enguany ha comptat amb la participació de 55 fotògrafs. Una exposició al Palau de Son Moix recull les fotografies premiades.

 

A l’acte d’entrega de premis també hi han estat presents el director general d’Esports, Damià Vich; la coordinadora d’Esportgràfica, Pilar Negredo, i representants de Foto Ruano, Xino’s i Air Europa, empreses patrocinadores d’Esportgràfica 2014.

 

Esportgràfica és una activitat promoguda per l’Ajuntament de Palma, a través de l’Institut Municipal d’Esports (IME), que té com a objectiu captar les millors fotografies dels esdeveniments esportius organitzats a Palma.

 

Amb aquestes fotografies es pretén elaborar un document gràfic de l’esport a la ciutat a través de la mirada dels ciutadans.

 

Els premiats enguany a l’Esportgràfica Fitness Palma 2014 han estat els següents:

 

1r Premi Air Europa: Álvaro Maldonado.

2n Premi Air Europa: Chema Martín.

3r Premi Foto Ruano: Gabriel Rubert.

4t Premi Xino’s Restaurant: José Francisco Ruiz.

5è Premi Xino’s. Pedro Mesquida: Luis Garrocho.

 

 

Els finalistes de l’IME i de Foto Ruano han estat Fernando Darío Cardozo, Miguel Morey Colomina, Juan Alberto Pallicer i Ramón Vico.

 

 

 

El IME entrega los premios de fotografía Esportgráfica Fitness Palma 2014

 

En esta edición se han presentado 25 fotógrafos que han captado imágenes de la última Fitness Palma celebrada en septiembre

 

 

Palma, 4 de noviembre de 2014.- El teniente de alcalde de Cultura y Deportes, Fernando Gilet, ha entregado hoy en el Palacio Municipal de Deportes de Son Moix, los diplomas a los cinco ganadores y cuatro finalistas de la Esportgráfica Fitness Palma 2014 que se celebró el pasado mes de septiembre en el Parc de la Mar y que este año ha contado con la participación de 55 fotógrafos. Una exposición en el Palacio de Son Moix recoge las fotografías premiadas.

 

En el acto de entrega de premios también han estado presentes el director general de Deportes, Damià Vich, la coordinadora de Esportgráfica, Pilar Negredo y representantes de Foto Ruano, Xino’s y Air Europa, empresas patrocinadoras de Esportgráfica 2014

 

Esportgráfica es una actividad promovida por el Ayuntamiento de Palma, a través del Institut Municipal d’Esports (IME) que tiene como objetivo captar las mejores fotografías de los acontecimientos deportivos organizados en Palma

 

Con estas fotografías se pretende elaborar un documento gráfico del deporte en la ciudad a través de la mirada de los ciudadanos.

 

Los premiados este año en la Esportgráfica Fitness Palma 2014, han sido los siguientes:

 

–        1er Premio Air Europa: Álvaro Maldonado.

–        2º Premio Air Europa: Chema Martín.

–        3er Premio Foto Ruano: Gabriel Rubert.

–        Premio Xino’s Restaurante: José Francisco Ruiz.

–        5º Premio Xino’s.Pedro Mesquida: Luis Garrocho.

 

 

Los finalistas del IME y de Foto Ruano han sido Fernando Dario Cardozo, Miguel Morey Colomina, Juan Alberto Pallicer y Ramón Vico.

 

001. 1r Premio AirEuropa. +ülvaro Maldonado Arriola (7) 002. 2n Premio AirEuropa. Chema mart+¡n (21) 004. 4t Premio XINOS Rest. Jos+® Francisco Ruiz Agur (6) 005. 5+¿ Premi XINOS P. Mesquida. 029. Lu+¡s Garrocho Ben+¡tez (9) 007. Finlista 2 IME.  Miguel Morey Colomina (10) 008.Finalista 3 Foto Ruano. 26. Juan Alberto Pallicer G+ílvez (5) 042. +ülvaro Maldonado Arriola (26) Finlista 4 Foto Ruano. 028. Ram+¦n Vico Rodr+¡guez (18) unnamed

Comentarios cerrados